Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks analny

Polecane posty

Gość gość

mój chłopak ostatnio zaproponował mi seks analny, powiedział, ze podnieca go sama myśl o tym i, ze bardzo chciałaby zobaczyć jak to wygląda. zgodziłam się, w sumie też chciałabym spróbować, uważam, ze moze byc to ciekawe doświadczenie. teraz niestety mam wątpliwości, jak myślicie powinnam sie zgodzić?

Spróbować zawsze można tylko gumka i lewatywa dla higieny, no chyba że lubisz ryzykować :P I pamiętać żeby zaczynać od palca no chyba że chcesz aby bolało ;)

Gość gość
anal nie jest dla leszczy to jest wyższa sztuka jazdy !!! 🖐️ :classic_cool: ))))))

Gość żona 44
od pewnego czasu mój mąż robi mi to, przed nim tylko raz tak miałam, długo broniłam sie przed tym, ale w końcu zgodziłam się , od ponad roku kilka razy w miesiącu mi tak robi, czy on ujawnia swoje perwersje?

Gość gość
zona44, jak chcesz porozmawiac czym rozni sie anal miedzy mezem a 21 latkiem doswiadczonym w tej kwestii, napisz: arek007007@vip.onet.pl czekam

Gość gość
My uprawiamy raz w miesiącu.Tyle,ze wczesniej maż robi mi lewatywe.Zaczyna od minetki i mam orgazm po tym dopochwowy i kończę lodzikiem gdy mu stanie to delikatnie zaczyna analka powoli ozchylając pośladki i co raz głębiej i fłębiej aż dojdzie po same jadra i wtedy rżnie mnie ja dochodzę dopiero gdy ma cipły wytrysk spermy ja szczytuję wspaniale.