Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktos skończył w UK kurs i ma teraz dobra prace

Polecane posty

Gość gość

Jesli tak to co konczyliscie i jakie macie zarobki ?

Gość gość
Skonczylem kurs na wozki widlowe. Pracowalem w Londynie w magazynie przez agencje, 6.31 na godzine. Praca sie skonczyla, juz ponad miesiac szukam nowej i nic praktycznie nie ma, tzn. jest ale po kilkadziesiat-kilkaset osob na jedno miejsce.

Gość gość
moj maz zrobil kurs na wozki widlowe i pracowal za 16tys rocznie, pozniej przewoz rzeczy (ma prawko kat C) i teraz od roku jest na 29tys. Moze to i nie sa jakies super wielkie pieniadze ale mila odmiana po wczesniejszej pensji. Praca od 5.30 do ok14-15 (czasem wczesniej).

Ja tez kończyłem kurs na wózki widłowe. Zaczynałem od pracy w magazynie w Polsce, było ciężko przeżyć za ta kasę, więc poszukałem coś innego. Natrafiłem na fajną firmę PROMAG, na szczęście mnie przyjeli. Najpierw na magazynie, oni sami sprzedają dobre wózki widłowe: http://www.promag.pl/Wozki_widlowe,9369.html Jednak życie dało mi szanse pojechać do Londynu do pracy, załatwił mi kumpel i skończyłem tam u nich drugi kurs, bo tylko honoruja skonczony w UK i teraz po podwyższce zarabiam 8,50 na h, po dwóch latach pracy...

Gość gość
przestancie z tymi kursami, jak juz to konczyc szkoly zawodowe, albo studia.