mila_oleńka 0 Napisano Sierpień 10, 2014 Czesc. Ostatnia miesiączkę miałam 14 czerwca. Dzisiaj mija mój 57 dzień cyklu. Zwykle moje cykle trwają 33-36 dni. Istnieje ryzyko ciąży, ponieważ nie stosujemy z partnerem żadnych środków antykoncepcyjnych. W 40 i 42 dniu cyklu wykonałam 3 testy ciążowe płytkowe dostępne w aptece, robiłam je zazwyczaj wieczorami, drugi test po kilku godzinach pokazał słabą drugą kreskę. W 47 dniu cyklu zrobiłam test z krwi HCG, który wykazał brak ciąży. Jak wspomniałam na początku, dzisiaj mija mój 57 dc i pojawił się śluz z domieszką brązowej krwi wręcz z czopami. Byłam u ginekologa, zlecił mi morfologię, CRP, badanie ogólne moczu, w tej chwili czekam za wynikami. W czwartek mam USG dopochwowe. Co może oznaczac ten brązowy śluz??? Na pewno nie wygląda jak początek normalnej miesiączki. Dodatkowo kuję mnie podbrzusze i jajniki, pobolewa krzyż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 10, 2014 krew z czopami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 10, 2014 Ja mialam taka brazowa wydzieline na poczatku ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 10, 2014 skoro beta nie wykazała ciąży to nie wygląda na ciążę. Raczej jakieś zaburzenia hormonalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mila_oleńka 0 Napisano Sierpień 10, 2014 może źle to ujęłam, jest to gęsty, przeźroczysty śluz z domieszką brązowej krwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mila_oleńka 0 Napisano Sierpień 10, 2014 czy beta mogła się pomylic, czy ona nigdy się nie myli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach