Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie macie talerze w kuchni?

Polecane posty

Gość gość
plytkie i glebokie

Gość gość
Na codzien normalne talerze z IKEA: 6 sniadaniowych 6 obiadowych 6 do ciasta Od swieta (Wielkanoc, Boze Narodzenie, urodziny, imieniny, jakas rocznica) porcelanowe, ale wszystkiego po 12 sztuk.

Gość gość
chodzi mi o wzory, kolory, czy klasyka.. ja mam biale luminarc i okropne sie robia, poza tym takie "barowe" :O

Gość gość
Te z Ikea sa zielone i turkusowe, a porcelanowe w kolorze kosci sloniowej.

Gość gość
mam komplet bialych z takim falowanym brzegiem, a drugi bialy z czerwono-czarnym kwiatem z jednej strony talerza - bardzo ladnie to wygada.

Gość gość
dzieki :)

Gość gość
A ja mam latające talerze :-D i w ogóle w kuchni kosmos.

Gość gość
---> gosc 21:40, ja mam dokladnie takie same z IKEA, ale wybralam 3 zielone i 3 turkusowe :)

Gość gość
---> gosc 21:40, ja mam dokladnie takie same z IKEA, ale wybralam 3 zielone i 3 turkusowe usmiech.gif sa super... poza tym mozna kupic na szt. ;)

Gość gość
a ja nie mam mebli z Ikei i jestem gorsza? ;)

Gość gość
nie mowimy o meblach tylko o talerzach :P:P poza tym nie dziele ludzi na lepszych i gorszych ;)

Gość gość
kwadratowe z lubiany, biale

Gość gość
Nie tłuczące. 12 sztuk w każdym rozmiarze.

Gość gość
ja tez lubie nietlukace

Gość ayris
Ja mam talerze z tesco od kilku lat ale coraz częściej myślę o zakupie nowych bo połowa potłukła. Bardzo podoba mi się ceramika bolesławiecka z http://witeks.pl/ceramika i chcę tam kupić dwa serwisy obiadowe na większe okazje. Na co dzień pewnie znowu kupię coś w tesco.

Gość gość
Ja mam w spadku od przyszłej teściowej ciemny duralex - ale przez pół roku zmywarka z niego zrobiła ostry syf - podoba mi się ładna zastawa ale nie mam 400zł na porcelanę - dzieci nei mam i chwilowo nie planuje i mieszkamy w kawalerce. Te z IKEA za niecała stówkę są fajne te czarne matowe podobne do kamionki mi się podobają ale wydaje się że straszni esię będą rysować, u mnie wszystko myje zmywarka więc wszystko od kubków przez talerze sztućce czy gary musi dawać radę zmywarce.

Gość Ala55778
Bardzo mi zależało na tym żeby moja kuchnia była ciekawa, wesoła i kolorowa. Miałem zestaw talerzy ale takie białe bez życia. Gdy szukałam w necie czegoś ciekawego o to na co natrafiłam http://www.scandiloft.pl/sklep/index.php/kuchnia/melamina.html Co o tym sądzicie ? Widzę że mają na prawdę bardzo ogromny wybór i różnych ciekawych cenach :)

Gość gość
a czy masz jakies hobby bo to wazne jest w zyciu 333 www.youtube.com/watch?v=DvEYhVwnQtw

Gość gość
Niedawno kupiłam fajne talerze z kamienia łupkowego www.slateplate.pl. Świetnie się prezentują, są poręczne i eleganckie

Gość Aria56
Ja kupilam sobie super zastawę porcelanową na 12 osób za jedyne 200 złotych w hurtowni Żabka https://hurtowniaporcelany.pl/. Mam takie białe w delikatny srebrny wzór. Wszyscy goście chwalą. Polecam :)

Gość gość
Podpowiem sklep internetowy na https://www.helios-szklo.pl/porcelana.htmljeśli chodzi o oryginalną polską porcelanę. Ja jestem bardzo zadowolona z mojej z Ćmielowa. Klasa, szyk i elegancja ;-) Jak trzeba święta Bożego Narodzenia zrobić, albo Wielkanoc to taka porcelana jest nie zastąpiona.

Gość ambarka
A widziałaś porcelanę w tym sklepie https://urodastolu.pl/ ? Można kupić komplety . Więc warto zobaczyć. Moja siostra kupowała w tym sklepie zastawę stołową na prezent, i widziałam ją , jest mega śliczna. I jak ładnie zapakowali, by w trakcie przesyłki sie nie potłukła.