Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozregulowane miesiączki

Polecane posty

Gość gość

Witam, 4 lipca wzielam tabletki wczesnoporonne escapelle. Po takiej bombie hormonow bylam pewna ze przesunie mi sie miesiaczka, owulacja i wszystko będzie na nieswoim miejscu ale ku mojemu zdziwieniu najblizsza miesiaczka byla idealnie w pore. Jednakze teraz, miesiac pozniej, czekam na miesiaczke, ktora sie spoznia juz 4 dzien. Czy to mozliwe zeby tabletki mialy wplyw jeszcze na kolejna miesiaczke, np teraz ten miesiac od zazycia ? Pozdrawiam

Gość gość
wątpliwe -zrób test.

Gość gość
Korzystając z piczki trzeba się pierwsze zabezpieczyć a potem korzystać Po escapelle tak jest.

Gość gość
po pierwsze "tabletka" escapelle, a nie tabletki. Po drugie to nie jest środek wczesnoporonny!!!!!!! Ile jeszcze trzeba o tym trąbić! Jeśli już się decydujesz na zażycie escapelle warto by było coś o tym poczytać, dowiedzieć się, a nie rozgłaszać głupoty na forach!

Gość gość
Osoboscie nie uwazam tego za tabletke wczesnoporonna, ale antykoncepcje po. Jednak jeszcze wiele osob i lekarzy uwaza to za lek wczesnoporonny i nie chce go przepisywac, dlatego wolalam napisac tak zamiast zostac zbojkotowana przez ludzi ktorym wyobraza sie juz aborcja

Gość gość
OK:) Mysle, ze tabletka mogla miec wplyw na kolejną miesiączkę. Wydaje mi się, że ze 3 cykle może Ci coś swirowac:) nie martw się!