Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość505

Zdrowe odżywianie. Podzielcie się swoimi sposobami

Polecane posty

Gość gość505
gościu obecnie już z23:59 dziekuje bardzo za ten przepis! Jutro kupię co trzeba i we wtorek moja rodzina zje takie śniadanie na próbę:)

Gość gość
co to za zdrowe jedzenie jak nie wiesz jak byly zwierzeta karmione?

Nie rozumiem czemu wszyscy czepiają się autorki. Ja jednak spróbuję pomóc. Jeżeli chodzi o pasty, to spróbuj z jajkami. Naprawdę są świetną bazą. Do ugotowanych jajek na twardo (następnie posiekanych lub rozgniecionych widelcem) możesz dodać mnóstwo różnych składników. Ja najbardziej lubię z dodatkiem makreli wędzonej i ogórka kwaszonego, do tego sól, pieprz i majonez lub jogurt naturalny w lżejszej wersji. Inna to jajka z serem żółtym startym na drobnych oczkach, do tego sól, pieprz i majonez. Opcjonalnie szczypiorek. Ja uwielbiam! :) Jest mnóstwo przykładów na takie pasty. Możesz działać na makreli, tuńczyku, wędzonym łososiu, jajkach... Tak naprawdę wszystko, co lubisz - to jest urok takiej pasty :) Pozdrawiam!

Gość gość
gość505 dziś gościu obecnie już z23:59 dziekuj***ardzo za ten przepis! Jutro kupię co trzeba i we wtorek moja rodzina zje takie śniadanie na próbęusmiech.gif xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Cieszę się, że mój przepis na pyszne śniadanko chce ktoś wykorzystać. Ale nie dopowiedziałam - sok z cytryny, albo starkowane na jarzynowej tarce jabłka dodajemy tuż przed wyłączeniem garnka z potrawą. Miód dodajemy po przestudzeniu potrawy do ok. 60 stopni, praktycznie już na talerzu dosmaczamy na słodko.... Smacznego!!!

Gość gość505
dziękuję gościu:) zrobię wedle twojego przepisu i dam znac jak smakowało. Przepis świetny, jeśli twój to gratuluję i proszę o więcej. Niestety jak pisałam nie jadam jajek, ale wasze pomysły na pewno wielu kafeteriankom się przydadzą:)

Gość natalciaaaaaaa
Również bardzo lubię owsiankę na śniadanie aczkolwiek bardziej zimą. Wtedy dodaje otręby i suszone śliwki, czasami świeże owoce. Natomiast latem u mnie królują koktajle np. jogurt naturalny+banany+otręby+cynamon. Pychotka :-)