Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jesteście zdrowo szurniete

Polecane posty

Gość gość

Zerknelam tu przypadkiem, poczytalam kilka tematów. Jesteście nienormalne. Niemal wszystkie. Bluzgacie, przeklinacie, popieracie aborcje, chwalicie się Bóg wie czym, wymądrzacie sie że znacie się na medycynie i nauce, krytykujecie i zadajecie czasem pytania idiotki. Każda osoba żyjąca inaczej niż wy to dno. Leczycie swoje ego obgadując tu swoje rodziny, osoby z pracy, nieznajomych z placów zabaw. Doszukujecie się dziury w całym, zyczycie aby inna userka miała chore dzieci lub aby ich nigdy nie miała. Jestem mamą. Przeglądalam sobie sieć. Nagle znalazłam forum o macierzynstwie. Pomyślałam fajnie, zobacze co ciekawego. Znalazłam szambo. Nigdy, nigdy bym się tu nie spytała o rade. Zyjecie tu w smrodzie. A opisywanie sobie nawzajem śluzu to jest po prostu nienormalne.

pozdrawiamy pania ktora nie moze sie wyzyc na zywo i robi to w internecie!;) amen

Gość bekaZwas
Hehe juz was prawda w oczy kole :D poczytajcie sobie temat o zdrowym odżywianiu nie minęła godzina a juz hejtują Bogu ducha winna osobę.

Gość gość
kobieto poco zakladasz durny temat,wiesz ile juz takich bylo? Obudz sie to kafeteria nikt normalny tu nie pisze .Mozna wejsc poczytac i sie posmiac i tyle.

lepsze kafe szambo niż ugrzecznione do bólu fora, na których "kurde" to przekleństwo, a cenzura czuwa non-stop :O Przynajmniej się tu człowiek nie musi hamować :D i jest wesolo.

Ja dziś przyszłam tu po radę, którą otrzymałam i dziękuję bardzo, a słowem krytyki się nie przejęłam bo nie przyszłam tutaj właśnie po to. Poza ty nie wrzuca się wszystkich do jednego worka. Pozdrawiam.

Gość gość
Hehe autorko tu jeszcze jest tak fajnie,ze nie wazne jaki temat zalozyc to zostaniesz shejtowana:) co bys nie napisala to jest zle,a najwazniejsze,ze nie masz prawa docwlasnego zdania. I nie ma nic po srodku,albo biale albo czarne i koniec kropka.

Gość gość
dns idealnie pasujesz do tego szamba:-)

09:39 tak. I vice versa (skoro również tu przesiadujesz).. a nie ty tu nie bywasz. Jesteś przypadkiem i w ogóle nie wiesz co tu robisz :D