Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rana po pierwszym związku

Polecane posty

Gość gość

Ogólnie czuję się świetnie ale mój pierwszy związek okazał się kalpą na całej linii. Seks do niczego, dziewczyna puszczała sie z każdym w trakcie, kłamała , terroryzowała, jak z nią bylem straciłem 6kg z nerwów! Dziewcyzna była chora psychicznie, i teraz pytanie? Ile czasu, niestety ale mam teraz podejście takie do kobiet że z żadną nie chcę być. Wchodzę na blog i oglądam jej zdjęcia i chciałbym najlepiej zamknąć ja w klatce żeby mieć pewność że nie będzie się puszczać. Ma 22 lata i mówiłą że miała dwóch. Okazało się że przez 3 miesiące naszego związku zdradziła mnie z byłym i jeszcze dwoma facetami. Na zakończenie zdradziła w klubie. Nie bardzo wiem jak się otrząsnąć bo teraz dla mnie każda kobieta to k**wa i nie chcę innej niż dziewicy... Najgorsze jest to że ona perfekcyjnie grała święta,dobra ,uczynną i skromną dziewczynę która potrzebuje kogoś kto się nią zaopiekuję. Zrobiła takie wrażenie że mi było jej żal i chciałem się nią opiekować i dbać o nią a ona obciągała od 15 roku życia. Pierwszym facetem był murzyn którego poznała w szkole!? ROZUMIECIE TO?! Na całą szkołę to ona wyruchała murzyna i rzuciła z czego śmiałą się cała szkoła.

Gość gość
Żal mi Ciebie :/ Jestem kobietą i nie rozumiem jak druga kobieta mogła tak postąpić :/

Gość gość
Jesteś jej wart, bo chcesz dziewicy, samemu wcześniej bdąc z taką zdzirą. Widziały gały co brały! To był tylko i wyłącznie TWOJ wybór, więc dziękuj sobie! A na kobiety patrzysz przedmiotowo, przez pryzmat tego, czy "używana" czy nie, to powinno cię skreślać w oczach każdej normalnej dziewczyny