Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chybaZosia

objawy na dziewczynke czy na chłopca

Polecane posty

Gość chybaZosia

Słuchajcie jestem ciekawa czy po objawach jakie sie ma w ciąży mozna domyślać sie jaka jest plec dziecka. Jestem w 6tc no i wlasnie coreczka czy chlopiec :) czy mialyscie tak ze np smaki na slone to chlopiec a na slodkie dziewczynka albo odwrotnie,czy jak sie ma mdlosci czy nie to tez cos powie o plci? Wiem ze to takie gdybanie ale moze jest jakas zależność :)

Gość gość
puknij się w głowę, bo Twoje pytanie to objaw głupoty

Gość gość
I nie dawaj dziecku na imię Zosia. Podoba Ci się zofia? Zofia jak dla starej baby

Gość gość
Wyjatkowo zgadzam sie z puknieciem w glowe. Jesli jestes madra kobieta, w co jednak ze wszystkich sił wierze, to będziesz wiedziała że ,,objawy" zachcianki nie znacza nic w stosunku do płci. Ja ma plczątku ciąży mialam parcie na słone, ostre, kwaśne, a w drugiej polowie ciazy na słodkie. Mam córke. Według ludowych mądrości powinnam więc urodzić bliznieta albo dziewczynke z penisem

Gość gość
Ja mam wlasnie Zosie - bardzo podoba mie sie to imię. Jak wiadomo to człowiek to gust. Ja też mam imiona które kojarza mi sie ze starymi babami, albo po prostu kojarza mi sie zle, ale nie bede pisac jakie, bo po co:-) ładne jest to co sie komus podoba

Gość chybaZosia
Smiech...dzieki za przydatne odpowiedzi, idac za rada walne baranka w ścianę. Wole Zosie niż Dziesike

Gość gość121212
6 tydzien, przecież wtedy jeszcze wiele kobiet nie wie że jes tw ciazy, albo nie ma żdnych objawów. Co innego gdyby to była połowa ciązy.

Gość gość
Boże tyle ładnych imion a ty musisz skrzywdzic dziecko zosią z pierwsze dziesiątki z listy popularnych...bleeee wokól mnie mieszka 6 malych zoś. W rodzinie mam 3. TFUTFUTFU!!!

Gość gość
Ale Wy jestescie pizgniete. Autorka zadala zwykle pytanie to nie idzie na nie z kultura odpowiedziec?! Kobiety, matki a zachowujecie sie jak niedojrzale dziewuszyska. A co do Zofii to kazdy lubi co innego. Zoski to fajne dziewczyny...

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak objawy na chłopca lub dziewczynkę. Również polecam pierd*knąć się w głowę

Gość straszny_kocur
Ciążę się różnią i nie wiem, czy to ma jakis związek z plcia. Kto wie, może tak- może chodzi o hormony wydzielane przy danej plci. Ja w pierwszej ciąży czułam się wyśmienicie od początku do końca i smaki miałam na nabial, maczne potrawy i słodycze-urodził się chłopiec. Teraz czuje się od początku fatalnie, a to juz 9miesiac. Od początku jestem niesamowicie zmęczona, mam wszelkie możliwe dolegliwości, apetyt ogromny na wszystko-bedzie dziewczynka.

Gość gość
Ja Ci coś powiem na 100%. To będzie chłopiec lub dziewczynka !

Gość gość
Autorko miałam brzuch jak na chłopaka, mówiło mi to kilkanaście osób, jak mówiłam że lekarz od początku mowił, że to dziewczynka to każdy niedowierzał. I faktycznie była dziewczynka. Zresztą jak ktoś pisał wcześńiej 6 tydzień, to nawet nic nie czuć często że ciąza, jedynie mdłości, a nie zachcianki.

Gość Xxxxx
Dnia 11.08.2014 o 16:42, Gość gość napisał:

I nie dawaj dziecku na imię Zosia. Podoba Ci się zofia? Zofia jak dla starej baby

Zosia to piekne imie ... co ci do tego kazdy wybiera imie jakie chce dla swojegi dziecka!