Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobić z wariatką, gdzie to zgłosić?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio na naszym osiedlu źle się dzieje :( pojawił się jakiś menel - spał na ławce przy placu zabaw :O zaczął się kręcić upośledzony chłopak - niby niegroźny, bo zaczepia ludzi i opowiada o autobusach, ale ostatnio nasikał za przystankiem autobusowym. a teraz pojawiła się jeszcze wariatka .. chodzi taka i się drze - ty k..o, ja ci nic nie ukradłam, ty szm...to pi...lona i inne cuda. Najpierw mówiła podniesionym głosem, ale od kilku dni po prostu drze się na całe gardło. można coś z nią zrobić? chodzi całymi dniami, czasem wieczorem, no ale jakbym zadzwoniła na policję, że zakłóca ciszę nocną to jak policja przyjedzie, to już nie będzie, bo ona tak chodzi po całym osiedlu... a w zasadzie po całym mieście, tylko u nas chyba najczęściej.

Gość gość
my mamy strzeżone ogrodzone osiedle z cieciem, u nas taka patola nie do pomyślenia

Gość gość
no sęk w tym, że mam dom pod miastem - osiedle w planach ma być strzeżone, ale to jak skończą wszystkie domy budować, póki co jest 7 z 22 postawionych...

Gość gość
doradzi ktoś coś?

Gość gość
wynajmnij sobie stróża na ten czas co osiedle budują

Gość gość
może coś bardziej realnego i mniej złośliwego?

Gość gość
dzwon po policje albo straz miejska - zaklocanie porzadku, przeklinanie w miejscu publicznym jest karalne. Nagraj ja. Na osiedlu moich tesciow jest tez wariatka, niby byla niegrozna ale do czasu - ostatnio zaczela dusic trzylenie dziecko bo ganialo za golebiami, ktore ona dokarmia na placu zabaw pomimo zakazu.

Gość gość
nie wiem czy straż miejska do nas przyjedzie, bo to jest tak na granicy miasta, więc mogą powiedzieć, że to już wioska, bo adres mamy już tą wioskę. 150 metrów od nas jest osiedle - tam chyba kończy się miasto... spróbuję zadzwonić na policję, może przyjadą i coś spróbują zrobić - gorzej jak pójdzie dalej między bloki - to jej nie znajdą...