Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KasiaELA

Dobra i w miarę tania kosmetyczka Bydgoszcz

Polecane posty

Gość KasiaELA

Dziewczyny, Poszukuję dobrej i w rozsądnych cenach kosmetyczki w Bydgoszczy najlepiej z okolic Szwederowa, Glinki, mogą być Błonie, Bartodzieje itd.- byle nie Fordon czy Osowa Góra bo nie znam miasta i nawet bym tam nie dotarła :D Chodzi mi o jakąś sprawdzoną osobę, do której można mieć zaufanie, doradzi zabiegi a nie będzie coś wciskać aby zarobić. Przeprowadziłam się z innego miasta i w poprzednim miejscu korzystałam głównie z peelingu kawitacyjnego, manicure i pedicure hybrydowe, depilacja brwi itd. Chcicałabym móc w Bydgoszczy też korzystać z tych zabiegów. Będę bardzo wdzięczna za pomoc.

Gość gość
Pomoże ktoś?:)

Gość KasiaEla
Upup

Gość KasiaEla
Upup, zna ktoś??

Gość gość
Helios przy ul. Śniadeckich 3. Ja jestem z manicure i pedicure bardzo zadowolona.

ja mogę polecic panią martę z fordonu gabinet sie nazywa perfect skin przed slubem mnie wyprowadziła tak z trądziku ze na slub mialam piekne zdjęcia ! Strone ma pani marta w internecie to poprzez google znajdziesz. Pozostale zabiegi typou mezoterapia czy laserowe usuwanie owlosienia tez korzystałam i widać efekty. Szukajac salonu nie zwracaj Tylko uwagi na ceny bo ja sie tak przejechalm bylam w salonach (nie podam nazw) gdzie uzywali chinskich podróbek a pozniej zmiany skorne mi wyszły i leszenie antybiotykami mnie drozej wyszlo! naprawde uwazajcie dziewczyny chodzcie tylko do sprawdzonych salonow !