Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest duze prawdopodobieństwo zajścia w ciaze w moim przypadku

Polecane posty

Gość gość

Cześć. W ostatni dzień okresu kochałam sie z mężem. Doszedl we mnie. Cykle mam 31 dniowe, ale ostatni mial 28 dni. Po zakonczeniu okresu odczuwam bole jajnikow i tak sie zastanawiam czy to juz owulacja. Wiem ze moze sie przesunac ale zeby tak wczesnie? Dodam ze pare miesiecy temu mialam ostre zapalenie jajnikow , bralam lekarstwa ale nie przez caly tydzien tak jak mi przepisano, ale 4 dni, poniewaz strasznie zle sie po nich czulam . Dlatego podejrzewam ze zapalenie moglo wrocic i dlatego mnie bola jajniki. No ale pewnisci nie mam... na dodatek moj sluz wyglada na plodny. Ciekawe czy bedzie z tego ciaza. Do nastepnej miesiączki 3 tygodnie nie wiem jak to wytrzymam. Mam 25 lat i nie mam dzieci.

Gość gość
to uwazaj przez ten tydzien teraz bo jesli do miesiaczki 3 tyg to plodne i owulacja bedzie za tydzien - wiec sie zabezpiecz bo to o czym piszesz wykucza ciaze- spokojnie

Gość gość
Czytalam ze owulacja czasami moze byc zaraz po okresie ale ja nie mam krotkich cyklu chyba ze przez stres ( a duzo go miałam ostatnio) sie cos rozreguluje

Gość gość
I plemniki moga przeżyć w drogach rodnych kobiety pare dni i doczekac do owulacji. Maz chce dziecko , ja jeszcze nie. Boje sie tego wszystkiego jak cholera. Ciazy i porodu:( ps. Dziekuje za odpowiedzi:*

Gość gość
po wyleczeniu jajników moze być ciążą.Duże prawdopodobieństwo.

Gość gość
Niechcący nacisnelam na ktorys z komentarzy 'zglos' nie wiem dokladnie na czym to polega ale jak cos do kogos przyjdzie to przepraszam:) :D

Gość gość
Nie jestem wlasnie pewna czy zapalenie nie wróciło bo nawet troche mnie boli przy sikaniu. A jak ciaza to ciaza, co ma byc to bedzie ale chcialo by sie juz wiedziec. Po tym zdarzeniu mialam jechac po tabletke awaryjna ale cos mnie powstrzymalo i teraz mam za swoje

Gość gość
Czy ktoras kobietka miala podobne doswiadczenie i czy zaszla czy nie na poczatku cyklu? To byl 5 dzien cyklu