Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna z którą jestem jest (nie)dziewicą...

Polecane posty

Gość gość

co mam zrobić? kiedy mi o tym powiedziała zacząłem się jej brzydzić, tego że kiedyś dotykał ją inny i z nim to robiła nie wiem co zrobić czy zostawić ją od razu, czy też skorzystać z okazji by stracić prawictwo, poćwiczyć sobie trochę na niej i dopiero wtedy zostawić...

Gość gość
skorzystaj z okazji, użyj ją na wszelkie sposoby, żeby przy kolejnej lasce być już doświadczonym

Gość gość
i jak już ją wykorzystasz na wszelkie sposoby to mam nadzieję że później trafisz na taką która zrobi to samo tobie...

Gość gość
nie mam nic przeciwko, jeśli będzie fajna

Gość gość
ale to nie będzie tak jak w bajce, tylko rozkocha cię do szaleństwa a później kopa w d**ę i papa

Gość gość
heh, ale to by była dla niego krzywda :D dziewczyna która na wszelkie sposoby wykorzysta go seksualnie :D przecież to marzenie każdego faceta

Gość gość
lepiej najpierw poćwicz na dziwce a potem kopnij ją w d**e tylko uważaj żebyś sie nie zakochał

Gość gość
już tak wiele razy miałem każda z którą próbowałem się umówić robiła mi nadziej a później odrwacała się do mnie tyłkiem i szła do innego bo jak to z ust dwóch się dowidziałem byłem za mało męski... kobiety nie mają uczuć są bęzwględne i wyrachowane, trktują mężczyzn przedmiotowo i tak teraz będę robił wobec nich

Gość gość
Masz małego penisa?

Gość ile masz lat i ile ma ona
?

Gość gość
ona 30 ja 28

Gość gość
30 letniej dziewicy szukasz? masakra :O

Gość gość
nie wiedziałem ile ma lat jak się poznawaliśmy, mam nadzieje że następna po niej będzie młodsza

Gość gość
moj chlopak tez nie mogl zniesc na poczatku mysli, ze nie bylam dziewica a on byl prawiczkiem. ale przebolal to i teraz tworzyny fajny zwiazek, watpie zeby przyszło mu do głowy kiedys zeby mnie wykorzystać, zastanow sie czy nie zranisz tej dziewczyny czyms takim...

Gość gość
a ile czasu się znacie?

Gość gość
"zastanow sie czy nie zranisz tej dziewczyny czyms takim..." przepraszam czym? - a sama wcześniej tego nie robiła z innymi - może pomyśl jak się ma czuć taki facet co? to nie jest ranienie np. przyszłego męża że się kiedyś dawało innym? do tej pory wszystkie dziewczyny jakie stawały na mojej drodze mnie raniły, ja się zakochiwałem - one raniły, i przychodziło im to z niezwykła łątwością

Gość gość
jakie ranienie? to ze ona kiedys sypiala z kims innym to chyba normalne? uwazasz ze miala czekac na Ciebie skoro nie wiedziala ze isteniejsz? Ty natomiast tylko dlatego, ze jestes prawiczkiem chcesz ja wykorzystac bo masz doswiadczona dziewczynę, żałosne.

Gość gość
a czym ja w takim razie ją zranię że sobie będę sypiał z innymi? bo nie widzę za bardzo różnicy, mam ochotę to będę sypiał noramlne, ona tez miałą ochote i sypiała...

Gość gość
sama jesteś żałosna,takie d***** sie ***** a jak się znajdzie porządną(dziewicę) to się ją kopie w d**ę i żeni z porządną,żeby tylko sie nie zakochał

Gość gość
nie odróżniasz czasu przeszłego od teraźniejszego?

Gość gość
a jak ktoś był bandytą, mordercą, handlarzem narkotykami wcześniej i z tym niby skończył to by nie miało dla ciebie żadnego, ale to absolutnie żadnego znaczenia bo to przeszłość?

Gość gość
Nie, takie ciule nie rozróżniają czasu przeszłego od teraźniejszego. Chcieliby 30-letnią dziewicę, może jeszcze z******tą w łóżku?

Gość gość
Seks to nie zbrodnia frajerze. A co jeśli okażesz się nieodpowiednim partnerem? Dziewczyna ma siebie już nikogo nigdy nie szukać? Nie bądź śmieszny.

Gość gość
r****aj ją i szukaj porządnej,wbrew pozorom znajdziesz dziewicę w tym wieku i to całkiem atrakcyjną,nie przejmuj się trollami

Gość gość
cyzli co najpierw wpuszczacie do łożka a potem analizujecie czy to odpowiedni partner czy nie super myślenie naprawde

Gość gość
Idź się leczyć z syndromu d***** i madonny. Wszystkim to wyjdzie na dobre, tobie i innym.

Gość gość
Nigdy nie będziesz pewny stary...,znałem taką co dawała tylko w d**e bo cnote trzymała dla męża...,też d********,miała 26 lat...

Gość na ja mam 33 lata
i jestem dziewicą. ale nie dlatego, że seks tylko po ślubie, ale bo tylko z miłości. a jeszcze się nie zakochałam na tyle :P mam tylko nadzieję, że wyrobię się do 60tki :D :classic_cool:

Gość gość
no i to jest porządna dziewczyna, mogła mieć chłopaka ale nie skakała z nim od razu do łóżka, nie była pewna czy to ten to tego nie robi a jak robią inne najpierw łożko a potem dochodzą do wniosku że to jednak nie ten - to nic tylko zwykłe szukanie usprawiedliwienia dla ku(restwa

Gość gość
Taka stara dziewica jest oziębłą i nie może być dobra w lozku Wy tego oczekujecie