Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Zadzwonił :))

Polecane posty

Gość gość
Fujj, przekaż chłopczyku koleżance, żeby zadbała o swoje miejsca intymne...

Gość gość
jak można być aż tak owłosionym. jak małpa...

Przecież tu widać tylko wzgórek łonowy :classic_cool: nic szczególnego, a jednak udowadnia, że jestem kobietą :)

Gość gość
Jeśli już to żałosną jej imitacją....

Gość gość
nie jesteś kobietą.kobiety nie są takie.wiemy ,że nie jesteś kobietą ale ok niech ci będzie . jakby co to myślimy,że jesteś kobietą. zadowolony?

Gość gość
Autorko tematu, jakie masz IQ?

Gość gość
Facet, którego podobno tak kochasz na pewno jest przeszczęśliwy. Pół c**y wystawionej na pośmiewisko na kafeterii. Szczęściarz z niego, że ma taką, kobietę ;)

Są setki rzeczy które można wytknąć Studzi. Np. jest trollicą i wkurwia ludzi, jednak wy zawsze musicie się uczepić cech fizycznych. :D Którymi w tym przypadku są włoski. :D

Gość gość
gość dziś Autorko tematu, jakie masz IQ? x Trudno powiedzieć. IQ ameb nie zostało dotąd zbadane, a tu jest jeszcze mniej. Obawiam się nawet, że może to być liczba ujemna.

nikt nie dotyka cech fizycznych! tak samo jak bede pietnowal tego kretyna 22 lata co fjuta wystawia na co drugim zdjeciu tak samo bede tepil to! chcesz pokazac komus fotke erotyczna to wyslij na maila na nie calej polsce pokazujesz!

Gość gość
man on the moon dziś Zaraz wrzucę fotę jaj, czekajcie chwile bo nie mam aparatu. cool.gif spamhttp://youtu.be/LJwea90rYHQ x To może być zadanie tak trudne jak fotografowanie osobnika nazywanego yeti.

Macie podwójne szczęście. Raz - moja wysłużona Nokia z którą nie rozstaje się od 5 lat robi bardzo słabe zdjęcia przy złym oświetleniu (pochmurno u mnie strasznie), a dwa, wyskakuje mi komunikat o uszkodzonej karcie pamięci po podłączeniu kabla który nosi ślady psich zębów. No i trzy. Jeśli czujecie się zgorszeni tym co pokazała Studzia to powinniście opuścić to forum. :classic_cool: PS. Wieczorem odzyskam swój aparat i będzie musieli podziwiać moje jaja. :classic_cool:

Gość gośćzber
twoje jaja wyladuja tam gdzie ich miejsce, czyli na forum dla pedalow...

Gość gość
a niebawem sie zastanowie czy kasowanie moich postow nie narusza moich dobr osobistych. regulamin kafe musial pisac 5 letni dzieciak, co chwile jakies zdanie ktore mozna traktowac jako klauzule abuzywne... :o