Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Wymiana kasy z telefonu na kase na konto i odwrotnie !!!

Polecane posty

Gość gość

Witamy! Z przyjemnością przedstawiamy nowy serwis SitePay.pl - Przelewy z komórki na konto bankowe sitepay.pl Potrzebujesz SMS do gry? Nie masz nic na koncie, ale w zamian masz jakieś grosze na paypalu czy skrillu? Nic trudnego, napisz do nas wymienimy się! My Tobie wyślemy SMS a Ty nam środki na paypala/skrilla! Może też nastać sytuacja taka, że masz za dużo pieniędzy na koncie, możesz je wymienić na gotówkę! SMS za przelew paypal/bankowy w przeciągu 15 minut - tylko u nas! Zapraszamy! Nasi konsultanci są do Twojej dyspozycji 24/7/365! Zajrzyj, zapytaj wymień się! SitePay.pl - Przelewy z komórki na konto bankowe sitepay.pl Ponad 746 zrealizowanych przelewów 674 zadowolonych klientów! Sprawdź sam!

Gość gość
ktos próbował działa to wszytsko?

Gość gość
nie można czegoś takiego

Gość Dareczka666
Szczerze mówiąc nie wiem, ale jesli chodzi o przelew kasy z telefonu na konto idzie takie cos zrobic prze stronke zamiensms.pl , kiedys konczyl mi sie okres trwania umowy i mialam na koncie 210 zł, udalo mi sie odzyskac ten hajs, wiec spoko

Gość goscwdom
faktycznie działa ta stronka zamiensms.pl tez nie wiedziałam jak wymienic ta kase co mam na telefonie na gotowke i tam sie udało, dzieki wielkie za podpowiedz

Gość Aguś92
I mi się przydało to zamiensms, dzięki:) wszystko działa

Gość gość
Ja ciągle korzystam z zamiensms!! Super sprawa,gdy brakuje mi gotówki wyplacam i juz

Gość gość
zamiennasms to oszuści chcą kasy za 100zł dostaniesz ze 30zł !!!!!!

Gość gość
zamienasms to oszuści chcą kasy za 100zł dostaniesz ze 30zł !!!!!!

Gość Manek 1467
zamiensms.pl jak piszą to prawda stronka zgłoszona juz tak że wiadomo a komentarze że to " super "stronka itd.. to wymysł i bajer firmy co założyła tą stronkę każdy wie że jak za 50zł dostaniesz grosze to oszustwo chyba że ktoś liczyć nie potrafi .

Gość gość
Nie Polecam bo jak mamy ze 100 zł do wypłaty na konto to wypłacą a jak uzbieramy ponad 200 są problemy z wypłatami nawet na wiadomości nie odpisują nie Polecam bo parę osób już kasą stracili z telefonu nagle po paru latach piszą ze ktoś tam regulamin złamał bo jak 100 do wypłaty to ok a jak 400 do wypłaty to sobie kasę biorą nie Polecam nikomu tej strony.

Gość gość
Aha ładnie wszystko pięknie u nich jest przed sprzedaniem odpisują na wiadomości a potem jak stracimy środki z telefonu kontakt z nimi się urywa nie dajcie się nabrać na ich sztuczki Pozdrawiam

Gość PMarcinkowski
przelejsms.pl - wymieniłem 200 zl na ich kredyty. Pozniej kredyty zamieniłem na karte paysafecard o wartosci 50 zl a 20 kredytów wymieniłem na 20 zł przelew na konto. Do dnia dzisiejszego nie dstałem ani kodu karty paysafecard ani przelewu na konto. na maile nikt nie odpowiada. Smiało moge powiedzieć że to oszuści. Dla potwierdzenia jesli ktos potrzebuje koge przeslac screeny. Pozdraiwam

Gość gość
Odkupuje karty sim GG 1661450.

Gość Gość

Mi PrzelejSMS.pl wypłacił wszystko w przeciagu 24h takze nie wiem co to za opinie, lepiej skrozystac z tego niz zamiensms gdzie stawki są straszne.

Gość ktos cos
Dnia 10.07.2018 o 23:25, Gość PMarcinkowski napisał:

przelejsms.pl - wymieniłem 200 zl na ich kredyty. Pozniej kredyty zamieniłem na karte paysafecard o wartosci 50 zl a 20 kredytów wymieniłem na 20 zł przelew na konto. Do dnia dzisiejszego nie dstałem ani kodu karty paysafecard ani przelewu na konto. na maile nikt nie odpowiada. Smiało moge powiedzieć że to oszuści. Dla potwierdzenia jesli ktos potrzebuje koge przeslac screeny. Pozdraiwam

ja również nie dostałem kasy - a na pozniej usuneli moje konto

Gość gość

Również nie polecam strony zamiensms, a brak opinii na jej temat w internecie, albo są fałszywe jak te wyżej. Udało mi się nazbierać punktów na równowartość 24,33 zł, podczas gdy od 30 zł jest wypłata. Po kolejnej próbie doładowania salda na tej stronie cały czas wyskakiwał mi komunikat o niepoprawnym kodzie. Nie można uzyskać kwoty minimalnej, a wszystko, co jest wpłacone, jest zamrożone na ich stronie.

Gość gothic

zamiensms.pl to złodzieje nie wypłacają kasy i brak kontaktu.

Ja wypłacam pieniądze z zamiensms.pl właściwie od początku istnienia serwisu i wszystko jest spoko. Widzę, że konkurencja próbuje działać xD

Jak się wpisze w internet "zamiensms" to można poczytać dużo opinii zadowolonych osób

Pzdr

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować