Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardok

pomóżcie świerzb cz 2

Polecane posty

Gość bardok

proszę osoby które brały udział w poprzedniej dyskusji aby tutaj również zabrały głos

Gość klarysa1
zastanawia mnie kto wpadł na tak głupi pomysł i wykasował poprzednie forum!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
kazde na temat świerzbu kasuja, jak tylko się jakieś zainteresowanie pojawi i ewentualne porady

Gość mosa55
Poprzednie forum trwało kilka lat. Dużo osób na nim pisało i dzieliło się swoimi doświadczeniami . Ja wyleczyłam świerzb tylko dzięki radom tam znalezionym, bo niestety nasi dermatolodzy uparcie leczyli u mnie uczulenie, przy okazji nabijając sobie kasę. I co najważniejsze - przetrwałam psychicznie bo zawsze mogłam liczyć na dobrą radę, zrozumienie i wsparcie. Szkoda, że to forum zniknęło, ogromna szkoda.

Gość Jak ten czas leci
Chciałem po latach sprawdzić, a tutaj zaskoczenie, nie ma forum. Ja wyleczyłem się od razu afanisepem według przepisu R13, smarując sie dwa razy, ale przestało swędzieć już po pierwszym smarowaniu. Skóra dochodziła do siebie 3 miesiące, jednak ślady na skórze mam do dzisiaj widoczne, jako jaśniejsze plamki po norach, ale trzeba sie lepiej przyjrzeć by to zauważyć.

Gość iza44
no prosze wkoncu was znalazlam, dziwne ze tego jeszcze nie skasowali, pare osob juz zakladalo nowe tematy i ale ciagle je kasowali mnie tez zreszta, komus cos przeszkadzalo

Gość iza44
moze komus to pomoze kilka lat temu novoscabin byl dosyc skuteczny poniewaz zawieral 30% benzoesan benzylu później zmniejszyli do 10% . benzoesan benzylu mozna zamowic w internecie i podrasowac novoscabin

Gość gość
Lekarzykom z bożej łaski przeszkadzają takie tematy na forarach, bo to zgraja oszustów i naciągaczy, żeby szybko się wzbogacić na cierpieniu ludzi.

Gość gość
tak male zainteresowanie chyba nikt juz w Polsce nie cierpi z powodu swierzbu

ale to część druga, czyli jakieś zainteresowanie było.

Gość gość
Zarazeni przeniesli sie na watek swierzb-jak wyleczyc, sa tam 2osoby ze starego forum , ktore pamietaja co i jak