Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwaKobieta

Były facet

Polecane posty

Gość szczesliwaKobieta

witam zastanawiam sie czy facet ktory wczesniej oklamywal i oszukiwal nie tylko znajomych ale i bliskich sie kiedys zmieni ? rozstalam sie z nim juz jakis czas temu, dowiedzialam sie jednak ze dla moich poprzedniczek byl taki sam jak dla mnie, nie mily , chamski itp.. ma teraz juz nastepna dziewczyne, oczywiscie zaczal sie z nia spotykac jak tylko przestal ze mna se widywac, to samo zrobil z poprzednia dziewczyna... czy taki ktos sie zmieni, czy to juz taki charakter ?

Gość gość
jak ktos klamie i oszukuje, i jest tego swiadom to raczej sie nie zmieni... szkoda zycia na takiego faceta

Gość szczesliwaKobieta
no nie wiem , wszystko jest mozliwe , ale skoro on tak sie od lat zachowuje to tez watpie w jego zmiany na lepsze...

Gość gość
a dlaczego dalej się nim interesujesz? zostawił cię? gdybyś była szczęśliwa,nie zakładałabyś takiego wątpliwego tematu

Gość szczesliwaKobieta
to ja go zostawilam mimo ze obiecywal ze sie zmieni na lepsze , ale byly to tylko obietnice po prostu jestem ciekawa czy taki ktos sie zmieni... i jestem szczesliwa ze sie od niego uwolnilam

Gość gość
nie rozumiem,jesteś szczęśliwa bo uwolniłaś się..? to po co interesujesz się kimś takim? sama kłamiesz a wymagasz od innych,ze będą mówić ci prawdę chyba ci brakuje jego kłamstw

Gość szczesliwaKobieta
przepraszam bardzo w niczym nie klamie zostawilam go bo mnie oszukiwal i oklamywal i robil jeszcze mase innych swinstw mowie jak jest czysta ciekawosc czy sie kiedys zmieni tak jak mowil ze nie chce byc taki, ze chce byc lepszy, ale z tego co widzialam i slyszalam to byly same klamstwa z jego strony

Gość gość
nie zmieni sie

Gość gość
tacy ludzie sie raczej nie zmieniaja