Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość candycrushsaga

dziwny okres

Polecane posty

Gość candycrushsaga

Witam, mam dość dziwny okres. Napiszę tutaj o co chodzi bo może ktoś miał podobnie i powie mi co to może oznaczać usmiech.gif Dostałam okres dokładnie tego dnia kiedy powinnam czyli 08.08, jednak nie był to jako tako okres tylko brązowe plamienie... bardzo mnie to zaniepokoiło bo od rana (ok.8-9) było tylko delikatne plamienie do jakiejś 22-23, potem zaczęło to już przypominać okres, poszłam spać, obudziłam się z cała podpaską pokrytą w okresie, więc moje obawy minęły ale 09.08, czyli drugiego dnia okresu byłam na weselu i teoretycznie bawiłam się całą noc a podpaski nie musiałabym w ogóle zmieniać bo okresu było bardzo mało, a zazwyczaj drugiego dnia mam 'powódź'. Wczoraj- czyli trzeci dzień okresu ta sama sytuacja, nie musiałabym w ogóle zmieniać podpaski bo plamka na niej była jeszcze mniejsza niż w dzień wesela. Dziś rano obudziłam się z czystą podpaską, żadnej plamki i na dzisiejszej podpasce (4 dzień okresu) znów jest tylko mała plamka. Ten okres ma brązową barwę (tylko w pierwszą noc wyglądał na normalny ciemno czerwony). Martwi mnie to wszystko. Teoretycznie noszenie samych wkładek było by wygodniejsze aniżeli podpasek. Martwi mnie ta sytuacja, bo wiem że zdarzają się takie plamienia w ciąży, jednak mało prawdopodobne żeby w moim przypadku w ogóle doszło do zapłodnienia... a przynajmniej tak mi się wydaje. Mam taką aplikacje na smartfonie która pokazuje kiedy są dni płodne, oczywiście nie sugeruje się nią zbytnio w życiu codziennym, jednakże wg niej uprawiałam seks w dni płodne, ale się zabezpieczałam (prezerwatywą). Uprawiałam też seks (stosunek przerywany) 2 dni i 1 dzień przed okresem, który okazał się jakimś plamieniem. Partner twierdzi, że zawsze przed wyrzuceniem prezerwatywy sprawdza czy nic z niej nie wycieka i że nic takiego nie miało miejsca. W dniu wesela bolał mnie brzuch ale stwierdziłam że to przez nieregularne posiłki bo od jakiś 3 tyg staram się jeść o regularnych porach. Jednak wczoraj wieczorem np czułam jakieś delikatne mdłości i aktualnie też coś średnio się czuję. Wczoraj i dzisiaj miałam coś podobnego do zgagi ale nie zupełnie, nie wiem jak to opisać. Dodatkowo bywam ostatnio często ospała i zamulona. Co dziwne w tym okresie w ogóle nie widzę takich "skrzepów" Ciąża raczej jest mało prawdopodobna... Ale z drugiej strony różne cuda się dzieją np ja jestem 'dziełem' spłodzonym 2 dni po okresie, moja siostra też zaliczyła wpadkę tuż po okresie. Czy któraś z was miała podobnie? Co to może oznaczać? Dodam jeszcze że mam 24 lata, średnia długość cyklu to 27 dni, okres trwa u mnie 5 dni.

zrob test i sie dowiesz, mi to wyglada na plamienia w ciazy ale potwierdz testem a jak nie to idz do ginekologa skoro tak sie martwisz :)

Gość gość
Przerwij sobie poranne oddanie moczy ,a nie bzykanie.Sprawdzaj sobie włosy na piczce czy wszystkie są.To jest mądrość sexualna Polek XXI wieku.

Gość gość
w tym mcu tez mam dziwny okres, w zasadzie mam tylko plamienie:/