Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kundzia22

Stroj dla faceta na wesele.

Polecane posty

Witam. Otóż idę z chłopakiem we wrześniu na wesele. I chce mu kupić nowy garnitur ale on uparł się ze nie chce. Więc czy jasne spodnie tzn jasna popiel i do tego koszula z krótkim rękawem będą odpowiednie? On czuje się w tym bardzo dobrze a chyba o to właśnie chodzi a mi się to nie do końca podoba.

Gość gość
nie kumam o ci chodzi, masz problem w co sie twój chłopak ubierze?

Gość gość
aa dlaczego Ty masz mu kupować garnitur? jesteś jakąś jego sponsorką? Nic dziwnego że nie chce. Na pewno mu strasznie głupio

po prostu mi sie to nie do końca podoba. nie pasuje mi ten strój na wesele. jak słyszę jak koleżanki mówią jak ubrani pójdą ich faceci to mi trochę głupio. wiem dziwnie to brzmi.

Gość gość
nie dziwnie bo wiem o co Ci chodzi. A powiedział Ci że nie chce bo co?

Gość gość
Nie wszyscy faceci dobrze czują się w garniturach. Spróbuj namówić chłopaka na dokupienie uniwersalnej marynarki, którą będzie mógł wykorzystać przy innych , mniej formalnych okazjach np w zestawie z jeansami lub chinosami. Do jasnoszarych spodni będzie pasowała granatowa, grafitowa lub czarna marynarka i koszula niekoniecznie biała, może różowa , bordowa, fioletowa.

Gość gość
wesele to nie dyskoteka, trzeba wyglądać elegancko, koszula z krótkim rękawem elegancka nie jest, traktuje się ją tak, jak koszulkę polo- bardziej sportowo namów faceta do kupienia garnituru, każdy mężczyzna powinien go mieć, niech kupi taki, w którym się będzie dobrze czuł- pewnie że to wydatek, ale przecież nie jest to ubiór na jeden raz to co uchodzi nastolatkom, nie przechodzi u dorosłego faceta- niby można w sumie się ubrać jak się chce- ale jak ktoś ma pojęcie o elegancji i odpowiednim stroju do okazji powinien się stosować do ogólnych zasad ja bym chciała być dumna ze swojego mężczyzny, a nie myśleć że wygląda jak prostak,ale się dobrze czuje (ja w szpilkach też nie zawsze mam wygodnie)

Gość gość
garnitur i koszula z dlugim rekawem, chyba,ze wesele luzackie w formie grila w plenerze.