Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MOJ EX WLASNIE SIE OZENIL A TO BARDZO BOLI

Polecane posty

Gość gość

Moj byly z ktorym bylam 5 lat ozenil sie. Zobaczylam fotki na facebooku.Jest madry, przystojny...wiem ,ze nie bedzie zdradzal swojej zony. To jest ten typ ze jak kocha to do konca.Nie zdradzi, bedzie sie nia opiekowal jak mna kiedys.To boli. Nie potrafie sie pozbierac.Mam wazny egzamin, musze sie przygotowywac a teraz to nici z tego.... mam przed oczami jego.To MY mielismy miec slub i wesele w NASZYM MIESCIE.

Gość ślązak
nie przejmuj się, ile masz lat 25, 26 , 28? całe życie przed Tobą i zapewne kupa czasu żeby poznać tego ... właściwego...

Piszesz że to typ porządnego faceta który nie zdradza. Że Ty miałaś za niego wyjść. Co więc nie wypaliło?

Gość gość
no niestety...32 juz mam. Urodzilismy sie w tym samym dniu, o tej samej godzinie, mielismy nawet takie same rany na podbrodku . Nauczyl sie dla mnie polskiego, mielismy takie plany....ale ja wszystko zniszczylam przez swoj charakter...

Gość gość
olej to znajdziesz następnego narzeczonego który będzie mądry i będzie cię kochał do końca co prawda nie zawsze tak się układa ale myśl optymistycznie że trafisz na takiego który będzie tylko z tobą

Gość gość
nie zdradzil.po prostu naciskalam na niego bysmy razem wyjechali do innego kraju, bo w tym w ktorym mieszkalismy nam nie wychodzilo. mieszkalismy z jego rodzicami, seks byl okropny, nie moglismy nawet razem spac po 5 latach zwiazku, zaczelo cos sie sypac.

Gość gość
23:40 zniszczyłaś przez swój charakter?? nie tłumacz tak tego sobie gdyby cię kochał nie zdradziłby z inną widocznie nie jest takim ideałem jak go idealizujesz jednak zdradził: ciebie

Gość ślązak
ojej 32 lata, to nawet starą panną nie jesteś jeszcze stare panny to koło 40-tki, nie jednego poznasz.....

Gość gość
No to nie bylo tak idealnie nie oplakuj bedzie lepszy

Gość gość
on chyba mial depresje, bo schudl strasznie, zapadl na zdrowiu, nie dbal o siebie, denerwowalo mnie jak wyglada (mial dziure po zebie, chcialam aby cos z tym zrobil)...

Gość gość
I teraz próbujesz żyć ideałem waszego związku, tym że to świetny facet, mądry i tak dalej, a nie bierzesz pod uwagę, że jakbyście byli razem to sypałoby się jeszcze bardziej? Ze może waszym jedynym łącznikiem zostałoby dziecko? Albo, że za rok czy dwa jego obecna żona nie będzie taka szczęśliwa i piękna jak na tych obrazkach na facebooku? Pomyśl, że razi cię cudze szczęście, bo gdybyś go nie widziała, to spokojnie uczyłabyś się na egzamin :/ nie żyj ideałem w stylu "co by było gdybym to była ja".

Gość gość
Po czym ty placzes, powaliło cie ? NIE byliście sobie przenzacźeni, i dobrze. Juz wtedy nie było miedzy wami więzi, a po ślubie kto wie co by sie stało..

Gość gość
on mnie nie zdradzil. ani ja jego. po prostu cos nas przeroslo. chcialam tez abysmy wzieli slub przed moja 30tka, to bylo jeszcze 2 lata na uzbieranie kasy na slub i wesele w NASZYM MIESCIE. A on mowil ze nie lubi jak sie go przyciska do muru

Gość gość
23:42 zdradził:) problemów w związku nie rozwiązuje się przez poznanie innej kobiety:) seks był okropny?? czemu??

Gość gość
no wlasnie, to mialam byc ja. KAZDY,Ale to kazdy mowil ze pasujemy do siebie ,ze wygladamy razem idealnie i ze jestesmy piekna para

Gość gość
to jak nazwiesz odejście do innej kobiety, jak nie zdradą? bo jakoś tak dziwnie piszesz

Gość gość
To moze zjedz hamburgera?:-)

Gość gość
No nie jaral mnie ze tak powiem.non stop podobnie, jakos mnie nie pociagal, wiec seksu nie bylo ,bo nie dbal o siebie. mowilam zeby zaczal dbac o siebie. ta dziura po tym zebie mnie wkurzala na maksa, prosilam aby cos z tym zrobil bo nie wyglada to dobrze, a on ze sie czepiam.

Gość gość
Każdy tak mówił, bo ludziom wciska się taki kit.

Gość gość
on nie odszedl do innej. poznal ja kilka lat po tym jak sie rozstalismy

Gość gość
Kto kit? Gdzie kit? Jaki? Wyjasnij wiecej

Gość gość
No ale jak Cie nie pociagal to po co Ci taki?

Gość gość
Prawie każdej parze ludzie mówią, że do siebie pasują :D no bo co mają mówić? Tej kobiecie też na pewno mówią, że do siebie pasują, i co należy sprawdzić kto pasuj***ardziej? :D jak ja zaczynałam kręcić z typem, który jak się szybko okazało wcale do mnie nie pasował, to ludzie i tak mówili, że pasujemy do siebie :P

Gość gość
A jak Ci mowia,ze nie pasujecie to pasujecie,zanotuj:-D

Gość gość
no też miałam eks któremu wypadł z przodu ząb i miał to gdzieś zawsze jak się uśmiechał byłam przerażona rozumiem cię zaniedbany mężczyzna odpycha to za kim tęsknisz?? nie dbał o siebie bo miał cię gdzieś

Gość gość
z ta dziura w zebie to na powaznie czy to podszyw??

Gość gość
pociagal mnie na poczatku, potem juz coraz mnie.ale widze po zdjeciach ze sie wyrobil.wiem,ze lubi sport i ze biega w maratonach

Gość gość
No wlasnie jak byl zaniedbana fachudrą to nie ma co beczec, szukaj lalusia:-D

Gość gość
nie z dziura w zebie, tylko nie mial jednego zeba, bo mial usunietego plus kolo niego byl zab ktory byl krzywy, schowany, wiec wygladalo to jakby nie mial dwoch zebow...taka ciemna dziura...z tylu, ale jak sie usmiechal to bylo widac.

Gość gość
i on był przystojny?? facet z dziurą po zębie??? coś tu nie gra