Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kate12345678

ciaza

Polecane posty

Gość kate12345678

witam. od jakiegoś czasu mam pewien problem wiec zacznę od początku. w czerwcu dostałam normalnej miesiaczki, jednak tydzień po odbylam stosunek przerywany z moim narzeczonym lecz z obawy o ciążę na następny dzień poszłam do ginekologa po tabletke po stosunku oraz po zwykle tabletki anty. przy okazji zrobił mi badania i wszystko bylo ok. tym czasem mimo mojego bardzo długiego i nieregularnego cyklu miesiaczki nie dostalam w lipcu. jakiś tydzień temu pojawiły sie objawy tj. ból piersi i podbrzusza wiec okres powinien sie zbliżać. jednak w piątek 3 dni temu ponownie kochalam sie z chlopakiem ... również był to stosunek przerywany i teraz zaczynam sie martwić ciążą ponieważ miesiaczki dalej nie ma. poradzcie mi coś bo nerwy mam straszne :(

Gość gość
test ciążowy :)

Gość kate12345678
no wlasnie poczytalam troche o tych testach i podobno sa wiarygodne 14 dni od stosunku albo w 1 dzień spodziewanej miesiaczki. ale przy moim nieregularnym cyklu i ciągłym stresie nie wiem kiedy miesiaczka przyjdzie, bo powinna jeszcze w lipcu a tu już sierpień..

Gość gość
Myślę, żebyś zrobiła test ciążowy. Nie wydaje mi się żebyś była w ciąży ale dla własnego spokoju zrób.

Gość gość
Zrób sobie test przerywany jak ruchanie i wszystko bedziesz wiedzieć.Popytaj mamy czy dobre jest przerywane ruchanie.