Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak można mieć firany w trójkącik w oknach

Polecane posty

Gość gość

to moda dyktowana przez jarmarki, gdzie stoją stoiska z takimi firankami a durne paniusie myślą, że to piękne

Gość gość
co to są firany "w trójkącik"?

Gość gość
jak co to są? normalnie wisi taki trójkąt z rogami w dół. Połowa osiedla to zawiesiła, bo myślą, że to szyk. A teraz jeszcze pojawiły się v ki to już w ogóle tragedia a nie firany

Gość gość
Nie masz swojego zycia. Kazdy ma prawo powiesic w oknie to co chce . I gooo wno ci do tego babsztylu .

Gość gość
no dokładnie. takie coś w różnych odmianach. Tragedia wisząca na oknie. wygląda to zawsze jak przykrótkie majtki. Nawet w dziecinnym pokoju bym tego nie powiesiła a niektórzy wieszają w salonie. Albo jeszcze gorsze vki : http://firanygramar.pl/pl/v-ki

Gość gość
każdy ma prawo powiesić i każdy ma prawo skrytykować

Gość gość
Fakt, że wieśniacko to wygląda ;)

Gość gość
no dokładnie a durne ludzie myślą, ze zadają szyku :D

Gość gość
Pierwszy raz widze takie dziadostwo. U mnie w mieście tego nie ma. Chyba ze wsi jestes.

Gość gość
rzeczywiście wieś tańczy i śpiewa :D ale skoro się komuś podoba to jak dla mnie może sobie nawet powiesić żyrandol z poroża...

Gość gość
nie jestem ze wsi. Przyjrzyj się dokładnie po oknach. Ja dużo podróżuję i zaręczam, że wszędzie to wygląda tak samo - ok 30% ma trójkąciki a reszta ma babcine firanki

Gość JasnowidzXXL
O gustach się nie dyskutuje

Gość gość
że o gustach się nie dyskutuje to takie powiedzenie nie mające nic wspólnego z rzeczywistością, bo o gustach zawsze i wszędzie dyskutuje się najwięcej

Gość gość
Tylko mało inteligentni ludzie z niszowych środowisk. Przykład autorki doskonale to potwierdza. Brak zajęcia u tego typu ludzi powoduje zainteresowanie szczytnym tematem cudzych okien, a następnie założenie tak górnolotnego tematu na kafeterii. Proponuję poszerzyć horyzonty myślowe, może jeszcze da się coś z tym zrobić

Gość gość
Normalni ludzie nie mają już firanekw oknach.

Gość gość
horyzonty myślowe nie mają nic do rzeczy. każdy lubi się rozerwać choćby czytając oburzone wypowiedzi ludzi, którzy mają firanki w trójkącik :D

Gość gość
a co mają firanki w oknach do określenia czy jest ktoś normalny czy nie? dobrze, że wakacje wam już się kończą:)

Gość gość
horyzonty myślowe powodują to, ze ma się bardziej inteligentne rozrywki i sposoby relaksacyjne

Gość gość
mam inne, np lektura "obcego" Camusa, egzystencjalisty, który nie lubił, gdy tak o nim mówiono... to nie przeszkadza w podrażnieni lwa firaneczkami ;)

Gość gość
ci co piszą o horyzontach: kompletnie nie rozumiecie natury ludzkiej, skoro piszecie te bzdety. Szerokie horyzont sprawiają, że potrafimy lepiej wartościować i wiemy co jest rozrywką przyziemną a co wzniosłą. jednak same rozrywki wzniosłe nie dają pelni życia i trzeba się czasami oddawać rozrywkom pośledniejszym. Przestańcie się więc nabzdyczać i pisac o horyzontach, bo takie pisanie pokazuje, że sami macie ciasne

Gość gość
Ludzie dla mnie to mogą sobie nawet okna gazetami obkleić i mam to w nosie, bo mam swoje okna, swoje ciekawe życie i zwyczajnie szkoda mi czasu na interesowanie się firankami sąsiadów. Wstawcie fotki swoich okien, może ktoś pokusi się o skomentowanie waszych kreatorskich pomysłów. Jak to dobrze dowartościować się czyimś kosztem. Żal mi waszego pustostanu intelektualnego. Typowe polaczki-cebulaczki z bloków z wielkiej płyty, dla których całą rozrywką w tej codziennej wegetacji jest obgadywanie sąsiadów. Dobrze, że ja nie mieszkam wokół tak prostych ludzi.

Gość gość
Ja mam rolety w mieszkaniu i dobrze mi z tym :) jeżeli miałabym powiesić firanke na oknie to byłaby bardzo subtelna firanka a nie taki szajs na całą ścianę zawieszać :D

Gość gość
Masz całkowita rację co do tych firanek. Są obciachowe.

Gość gość
A ja nie lubię rolet. Kojarzą mi się z zawieszoną kartką brystolu. Ot, wziąć papier i przyłożyć do ona. Lubię firanki i zasłony. Jednak wielkość pokoi w mieszkaniu sprawia, że piękne grube zasłony nie pasują, więc używam żaluzji. Moje, to zwykłe metalowe - w kolorze pasującym do najczęściej używanych kolorów farby na ścianach, ale podobają mi się też takie jakby drewniane, czy bambusowe. Ale to znów trzeba mieć duże okna.

Gość gość
i przyłożyć do okna*

Gość gość
każdy wiesza co lubi

Gość gość
ja mam rolety i wystarczy