Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TEWvalor

podróżująca rodzinka , czy są tu takie

Polecane posty

Gość TEWvalor

całe życie w podróży ........ do póki dziecko nie pójdzie do szkoły. W podróży czujemy że żyjemy ! Kto jeszcze prowadzi taki tryb życia ?

Gość gość
Masz na mysli czeste podroze, wakacje, weekendy (ale jednoczesnie mieszkanie gdzies w Polsce, praca w Polsce itd), czy zycie na walizkach i mieszkanie to tu to tam?

Gość TEWvalor
powiedzmy że troche pośrodku, dom mamy w polsce ale bywa że nie ma nas w nim przez kilka miesiecy, chętnie porozmawiam z podobnymy rodzinami i wymienie się doświadczeniem, jak wasze dzieci sie aklimatyzują?gdzie jeżdzicie ?

Gość gość
gdzie podrozujecie? Europa? Azja?

Gość TEWvalor
europa,afryka, do azji się przymierzamy razem ze znajomymi, najbardziej fascunują mnie Indie

Gość TEWvalor
podróżujecie z dziećmi ?jak wszystko organizujecie ?

Gość gość
podstawowe pytanie - z czego zyjecie?

Gość gość
no ale żeby podróżować to trzeba mieć za co,

Gość gość
To jak wy w takim razie pracujecie?

Gość TEWvalor
mąż jest już na emeryturze( mundurowy ) a ja na wychowawczym póki co ... więc na razie możemy sobie pozwolic na taki tryb życia

Gość gość
no proszę młódka złapała dziadka:)

Gość TEWvalor
dziewczyno mój maż ma 35 lat wiec staruszkiem nie jest,ja mam 27 a nasza córcia półtora roku, jestesmy fajna rodzinka lubiąca podróże, wiedziałam że zaraz jakaś ,,miła'' się doczepi. Wracajac do tematu, czekam na podrózujące rodzinki, porozmawiajmy

Gość laryssaS
to zazdroszcze...

Gość gość
35 lat i na emeryturze i to jeszcze na takiej, ktora pozwala podrozwac przez caly rok? Na pewni nie byl uczciwym pracownikiem, bo inaczej mialby 1000zl miesiecznie, gora 1500zl. Pewnie awansowal nagle tuz przed emerytura...

Gość gość
i przestan ciagle pisac o sobie "fajna rodzinKa", bo to infantylne, a poza tym, to inni moga ocenic czy jestescie fajni czy nie:O

Gość TEWvalor
zaraz spadne ze stołka.. skąd wiesz ile wcześniej zarabiał mój maż i ile ja ? skad wiesz ile dostaje emerytury i skad wiesz ze był nieuczciwy ? jesteś jasnowidzem ? to moze powiedz mi jakie liczby mam skreślić w totku to wtedy będe bogata ! wiesz co to jest odprawa ? wiesz że mój mąż był dwa razy na misji? wiesz że nie mamy ekstra fury i wypasionego domu ? lubimy podrózowac i na to wydajemy kase. Nasza kasa nasza sprawa, nie na ten temat chciałam sie wypowiadac.

Gość TEWvalor
określenia ''fajna rodzinka ''użyłam RAZ. Proponuje okuliste

Gość nina38lubicz
dziewczyna napisała że lubi podrózować i ją na to stać to już matki polki zmieszały ja z błotem , świat się kończy. Teraz to mamy musza tylko siedzieć w domu, nie mogą mieć pasji. Powiem od siebie fajnie że macie pasje i razem ja realizujecie,powodzenia w dalszym wojażach.

Gość też bym TAK
dokładnie bo napisała że mąż na emeryturze to pewnie staruszek 60 lat a ona młodka 20 letni zaciążyła z nim specjalnie bo bogaty heheh fajnie że zwiedzacie świat , gdzie byliście dokładnie?

Gość TEWvalor
inni kase przeznaczyliby na fajny dom , inni na auto jeszcze inni na własny biznes my zbieramy na podróże, ot każdy lubi co innego.

Gość gość
gdzie byliście do tej pory, jak wasz maluszek sie sprawuje na takich wycieczkach ?

Gość autorka kłamie i tyle
temat to bujda na resorach. mój mąż jest mundurowym - ma wyższe wykształcenie, skończył 3 wewnętrzne kursy - jest w korpusie oficerskim, ma odpowiedzialne stanowisko, kieruje zespołem 15 osób, obecnie ma prawie 5 tysięcy pensji, ale jakby przeszedł teraz na emeryturę to zostanie z tego raptem 2200zł :O faktycznie za takie pieniądze można zwiedzać świat :O po 15 latach dostaje się 40% pensji brutto, a do pensji brutto nie wlicza się mundurów, dodatku za brak kwatery itp. także pic na wodę fotomontaż a naiwne się łapią, a potem się krzyczy jak to mundurówka ma dobrze och i ach :O

Gość gość
A jeździliście kiedyś kamperem? Dostaliśmy od znajomych propozycję, żeby wynająć taki dom na kółkach,coś jak tutaj: http://autocampingi.pl/ i pojechać na kilka dni w Bory Tucholskie. No i się trochę boję, bo nie wiem, jak się czymś takim jeździ i w tym mieszka...