Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Takie nie pozorne a tak UŁATWIA OPIEKĘ

Polecane posty

Gość gość

Nianie elektroniczne z kamerką są genialne! Nie chce tu żadnej reklamować tylko dziele się z wami spostrzeżeniami :) Sama nie kupowałam wcześniej bo stwierdziłam, że nie jest to 'produkt pierwszej potrzeby' ale jak opiekowałam się ostatnio moim chrześniakiem to nosiłam ją cały dzień przy sobie! Normalnie rewelacja ;)) Jak będziecie miały okazje, kupic, pożyczyć, odkupić od kogoś, szczególnie jak same cały dzień opiekuje sie dzieckiem to bardzo polecam. O połowe mniej się stresowałam ;) Mogłam spokojnie iść do toalety, gotować obiad jak mały spał, wyjść na dwór wywiesić pranie... Ta siostry akurat mocno gubi zasięg ale szukam jeszcze takiej żeby była idealna pod każdym wzgledem ;)

Gość gość
ja bez tego gadzetu moglam smialo wyjsc do wc i rozwiesić pranie :D o obiedzie nie wspomne.

Gość gość
Ja kupiłam nianie w sumie dla mojego męża, on lubi takie gadżety. Ale nie powiem na wyjazdach nam się przydaje.

Gość gość
Można pójść rozwiesić pranie i gotowac obiad, ale trzeba brzdąca zabrać ze sobą albo zamknąć w pokoiku żeby sobie spało i miało cicho a chodzić co chwile i sprawdzać czy nadal śpi.

Gość gość
Niania aventu nie gubi zasięgu, a wręcz ma rewelacyjny. W weekend wyszłysmy z nią z koleżanką na grila przed duuuży dom i cały czas pokazywała ładnie obraz i słychać było dźwięk. Ja jak będę miała kiedyś swoje dziecko, kupię taki sprzęt na 100%