Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co tu zrobic :(

Polecane posty

Gość gość

Niedawno urodziłam dziecko bardzo zaczyna mi brakować sexu. Niestety nie układa mi się w związku, chłopak o mnie nie dba, o moje potrzeby, nie pomaga mi, stawia mnie na drugim miejscu zaraz po kolegach... Przez to ze nie czuje się kochana nie chce tego robić z NIM. Kiedy dojdzie między nami do sexu oralnego a on na drugi dzień albo jeszcze w ten sam się ze mną pokloci itp czuje się strasznie :-( chciałabym juz wrócić do współżycia ale przez jego zachowanie nie mogę się przełamać żeby iść z nim do łóżka :-( nie chce też go zdradzać ale juz nie wiem co robić :-( przed ciąża mogłabym to robić na okrągło w ciąży trochę mi sie odmieniło ale teraz chce zeby było jak przed :-/

Gość gość
zaczęliśmyy się też często kłócić i on przestał liczyc się z moim zdaniem, liczy nie spełnia danych obietnic, nie wiem co robić :( chciałabym odejść ale chce żeby dziecko miało rodzinę :-( tak bardzo brakuje mi czułości, miłości i NAMIETNOSCI ze założyłam jakies głupie konto na portalu randkowym ale z drugiej strony nie chce się pakować w jakiś romans :-(

Gość gość
Spoko, odkąd moja żona zaczęła rodzić dzieci, ja spadłem na ostatnie miejsce, dla niej liczą się tylko dzieci, moje potrzeby ma głęboko w dupie :O

Gość gość
Ja tez kiedys to samo po porodzie mialam, dlugo nad tym sie zastanawialam co sie stalo, zwierzylam sie mojej babci, ona mi doradzila zebym dyskretnie innego w moja cipulke wposcila. dlugo na taka okazje czekalam, ale sie doczekalam : maz wyjechal z pracy na trzy miesiace za granice, ja poznalam faceta ktory jak na mnie swoj zwrok zawiesil to mi zaraz majtki spadaly a ja mokra sie robilam. Gdy go do siebie na kolacje zaprosilam to nawet mi sie nie snilo o tym ze on ma jak murzyn dopiero jak ujrzalam to sie przestraszylam,ze wkrotce bede ta pale w sobie miala.Ale gdy zaczal we mnie wchodzic to go poprosilam zeby to delikatnie robil. A gdy juz we mnie byl i zaczal powoli we mnie penetrowac to az drgawek dostalam i tak sie mu wkladalam zebym calego w sobie miala,Na tym spotkaniu bral mnie cztery razy, przerznal mnie tak ze nic mi sie nie chcialo.Poczulam znow ze wrocila mi chcica jaka kiedys przed ciaza mialam.Przez ten czas co meza nie bylo,on mnie walil kiedy tylko chcialam. A jak maz wrocil to juz u mnie wszystko normalnie funkcjonowalo i walic z nim mi sie chcialo,a kochanka tez nie odstawilam