Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakiego faceta byście wolały na męża ? A czy B ?

Polecane posty

Gość gość

A.przystojny,ciacho, nudny,nierozmowny, flaki z olejem,spokojny, nie ma przyjaciół, siedzi w domu poza pracą, nie utrzymuje więzów rodzinnych i robi to co mu każesz, nie proponuje wakacji, nie ma inicjatywy B. brzydki , tzw dusza towarzystwa, lubiany przez ludzi, wszędzie was zapraszają i wszyscy boki zrywają z jego żartów, dzwonią ,przychodzą do was , cały czas ktoś coś od niego chce, ma 6 chrześniaków i jeszcze go proszą, znany

Gość gość
na męża wzięłabym takiego faceta który ma dobrą pracę i dużo zarabia żeby mógł utrzymać rodzinę. Wygląd jest mało istotny

Gość gość
16:53 kolejna leniwa baba c chce sponsora.

Gość gość
16.53 - nie o to chodzi, wyobraź sobie ża obydwoje mają dobra prace i zarabiają , to oprócz tego którego bys wybrała ?

Gość gość
B, bo nienawidzę facetów bez jakiejkolwiek inicjatywy!

Gość gość
Juz A wole, nie lubie dusz towarzystwa

Gość gość
A nie ma jakiegoś C, który byłby po środku? Bo B to zbyt towarzyski, zero spokoju i za dużo chrześniaków, a ten A to taki gorzej niż nijaki. Zero testosteronu, zero męskości. Kluchy, albo raczej: żyje bo jak już się urodził, to co poradzić, ale jakby się nie urodził, to by mu wcale nie przeszkadzało.

Gość gość
całe zycie z nudziarzem ?

Gość gość
17:03 - nie ma wyboru posredniego, własnie na tym to polega to są skrajności i jeśli MUSIAŁABYŚ to który ? bez możliwości wyjścia awaryjnego

Gość gość
Skoro MUSIAŁABYM to to to nie wiem no. A, bo to prawie jakby go nie było, ale o tyle lepiej, że robi co ja zechcę - posprząta, ugotuje, pojedzie tam gdzie ja zechcę, i do łóżka pójdzie kiedy będę tego ja chciała :D

Gość gość
A , lubie spokojnych