Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam zrobić ?

Polecane posty

Gość gość

4 miesiące temu straciłam męża - zginął w wypadku samochodowym. Byłam i jestem tym załamana. Nawet nie zauważyłam że nie mam miesiączki. Zrobiłam test , wyszedł pozytywnie. Nie dam rady sama sobie z dzieckiem w szczególności teraz. Co mam zrobić? Czy któraś z was miała podobny problem?

Gość gość
przestać zakładać durne prowokacje?

Gość maneke
Nie byłam sama w takiej sytuacji (szczerze współczuję), ale mam wśród znajomych przypadek, że dziewczyna była mniej więcej w połowie ciąży, gdy zmarł jej mąż (nawet nie byli rok małżeństwem) - okazało się, że ma guza mózgu, umarł w trakcie operacji. Urodziła syna, pomagała jej rodzina męża, potem kogoś poznała i ma teraz rodzinę (urodził im się jeszcze jeden syn). Przemyśl sobie na spokojnie swoją sytuację, może masz w otoczeniu bliskie osoby, które dadzą Ci wsparcie w tym trudnym okresie i pomogą w trakcie ciąży i po porodzie.

Gość gość
Ten temat to byc moze prowokacja,ale znam podobny przypadek,a mianowicie mam znajoma ktorej maz zfinal w wypadku samochodowym mieli juz jedno dziecko,a ona o kolejnej ciazy dowiedziala sie pare dni po pochowaniu meza :( Smutne