Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o ocenę butów

Polecane posty

Gość gość
nienawidzę tego stylu kowbojskiego , wg mnie są obciachowe, z 8 lat temu nie mogłam znaleźc normalnych botków bo wszystkie własnie tak wyglądały , obrzydzają mnie już

Gość gość
To jakie właściwie teraz są modne. Muszę mieć buty na obcasie, oczywiście nie 10cm, ale jednak obcas musi być, taki ok. 6cm, stabilny. Nienawidzę płaskich butów :)

Gość gość
Jak dla mnie są ok. Kup takie JAK TOBIE SIĘ PODOBAJĄ. Bo każdy ma inny gust i nie masz co pytać o opinie. Niedawno tu dziewczyna spytała w jakiej sukience iść na wesele. Wkleiła zdjęcia w 4. Dostała informacje takie, że podsumowując w każdej jej korzystnie i w każdej jej niekorzystnie :D To co dla jednych było super, dla innych okropne.

Gość gość
to tego fasonu zbyt wysoki obcas zrobili lepiej by wygladaly z obcasem o polowe mniejszym

Gość gość
Ale tylko te jasniejsze. Czarne brzydkie

Gość gość
kowbojki juz są niemodne :O

Gość gość
Dziękuję za opinię, ja ostatnio nie ogarniam tej mody, przez prawie 2 lata nie mogłam sobie nic kupić przez kłopoty finansowe, teraz wychodzę na prostą, mam trochę wolnej gotówki, więc uzupełniam garderobę :). Tych butów w tej cenie bym nie kupiła, ale w weekend w zalando była na nie promocja i były za 179zł. Kupiłam je ale jeszcze nie przyszły. Jak coś będzie nie tak to mogę oddać.

Gość gość
Co do jasnych butów, to niestety to nie mój styl. Buty zawsze mam czarne, z przyczyn też ekonomicznych, do większości rzeczy mi pasują, a jasne lub inne kolorowe już niekoniecznie.

Gość gość
mogą być ale gdyby kosztowały 230zł. za tą cenę kupiłabym lepsze

Gość gość
Pisałam, że zapłaciłam za nie 179zł :) W weekend była promocja. Za ponad 300zł bym ich nie kupiła :)

Gość gość
Jak jestes wysoka masz dlugie!szczupłe! nogi to będą sie swietnie prezentować. W innym przypadku katastrofa