Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy można wierzyć testom?

Polecane posty

Gość gość

Witam czy można wierzyć testom ciążowym? Opowiem w srkrucie ostatni dzień płodny miałam 18.07 okres zaczął się 31.07 trwał 6 dni i różnił się trochę od pozostałych były skrzepy ale mniej niż zawsze. Drugiego dnia zrobiłam test czyli 02.08 był negatywny następny był 08.08 również był negatywy. Reasumując czy po 3 tyg. może być wiarygodny? Mam trochę obrzmiałe piersi i pobolewają i niewiem czy to objaw ciąży czy problem z hormonami

Gość gość
to problem z głową, nie jesteś w żadnej ciaży

Gość autorkka
A ten ból i obrzęk? Nie mam szczególnych objawów ciąży może bardziej psychiczny. Mało jem głównie z braku czasu. Schudłam jeszcze 5 kg. niewiem co tyn myśleć? dodam jeszcze ze według kalendarza mam 2 dzień plodny. Czy któraś z was miała problemy hormonalne które mogły by wskazywać na takie objawy?

Gość gość
normalne jest, że w okresie okołoowulacyjnym moga boleć piersi, nie wmawiaj sobie czegoś, czego nie ma

Gość autorkka
Pytam bo nie miałam jeszcze w czasie owulacji bólu i obrzęku. I dlatego też mnie to trochę zaniepokoiło iż jestem na antybiotyku (zapalenie uszu obustronne zewnętrzne) oraz na maściach sterydowych. I jeżeli była by to teoretycznie ciąża to nie chce szkodzić płodowi. Czyli jednoznacznie można powiedzieć że mogę wierzyć testom?

Gość gość
Jak w tym czasie było z bzykaniem to jest najważniejsze.