Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mordusiaa

Zmiana kolorku POMOCY !!!

Polecane posty

Hej wszystkim :) mam mały problem. Otóż na początku wakacji postanowiłam zrobić coś z moimi włosami i pod wpływem emocji kupiłam szampon koloryzujący na 28 myć z Joanny, kolor CZARNY ! oczywiście teraz tego troszkę żałuję a nie ukrywam, że chciałabym powrócić do brązu. Dodam, że kolor wyblakł, oczywiście widoczne są odrosty, pod światło czasami rzuca się kolor brązowy co pewnie jest skutkiem tego że kolorek schodzi aleee baaardzo powoli. Może macie jakieś propozycje co mogłabym zrobić w tej sytuacji bo na pewno nie pofarbuje na czarny. Boje się rozjaśniać bo tyle się mówi o tym że to strasznie niszczy włosy także same pewnie rozumiecie...Może któraś z was miała podobny problem. Bardzo proszę o pomoc :)

Farbowane włosy już nigdy nie odzyskują swojego naturalnego koloru. Jeżeli chcesz wrócić do swojego koloru, ogól się na łyso. Włosy odrosną i to w naturalnym kolorze.

nie chodzi mi o mój naturalny kolor tylko o to aby przejść z czarnego na brąz..albo jakieś ombre ? dlatego też prosze o pomoc!

Gość gość
Niestety zejście z czarnego do brązu niszczy włosy. Sama kiedyś pofarbowałam na 28 myć farbą L'Oreal. NIE zeszło. Nigdy. Musiałam polubić czarne włosy i w sumie polubiłam na tyle, że od wielu lat mam takie ;)