Aneta2710 0 Napisano Sierpień 12, 2014 Witam dziewczyny :) Ostatni okres miałam 17.07, następny spóźnił sie o 2 dni (ale to u mnie normalne) i trwał zaledwie dwa dni.. (do wczoraj) Cykle mam co 24/26 dni. Normalnie okres trwa u mnie 4/5 dni.Do stosunku doszło 29.07, możliwe że były to dni płodne w czasie owulacji. Niestety zawiodło zabezpieczenie. W pierwszym dniu ' okresu ' było raczej plamienie niż krwawienie, bardzo mało krwi.. raczej zabarwiony krwią śluz, dopiero w drugim dniu było więcej krwi i na tym się skończyło. Może to plamienie implantacyjne ? Od pewnego czasu boli mnie podbrzusze, piersi i miewam straszne nudności. Czy mogę być w ciąży ? Robiłam wczoraj rano test , zauważyłam malutką ledwo widzialną kropeczke w miejscu gdzie ma się pojawić linia kiedy jest się w ciąży, po paru godzinach znikła. Drugi test robiłam dzisiaj rano i wyszedł negatywny, powtórzyć ? kiedy ? Miała któraś z was podobnie jak ja ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 13, 2014 Jezeli się bzyka bez zabezpieczeń to chce się zaciążyć.Dlatego teraż nie trzeba rozpaczać tylko cieszyć się z bobasa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach