Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie mogę bezpiecznie kupić MERIDIĘ?

Polecane posty

Gość gość

Słyszałam, że w Czechach i w Niemczech w aptekach czy to prawda i czy w Polsce też można gdzieś dostać? Ktoś z Was to obecnie bierze forumowicze kochani?

Gość gość
też jestem ciekawa :o

Gość gość
meridia została wycofana po tym jak kilkanaście osob po niej zmarło, teraz możesz sobie kupic amfetaminę u dilera działanie podobne

Gość gość
serio aż tak? nie wiedziałam naczytałam się samych plusów o niej :( odchudzam się, ćwicze ale chciałam sobie pomóc

Gość gość
lek zawiera pochodną amfetaminy sibutraminę i jest bardzo szkodliwa

Gość Wzięłam się za siebie
odchudzałam sie meridią - i wyrządziłam sobie najwiecej zła ile tylko można 1. O mało sie nie przekręciłam 2. Nabawiłam sie choroby tarczycy najpierw niedoczynności teraz nadczynnośc i grevsa -basedowa 3, Efekt jo-jo. 4, od wczoraj odchudzam się z dietetykiem- plus wysiłek fizyczny. Od ciebie zależy czy weżmiesz moją wypowiedz na poważnie. Nie marnuj sobie zdrowia. Podpowiedz- kup sobie 100% sok z żurawiny w aptece pij codziennie na czczo 20 ml soku reszta wody przegotowanej letniej - cała szklanka. Śniadanie zjadaj 1 godz po wstaniu z łózka, jedz co 3 godz. Ja nie solę ale doprawiam ziołami wszystko nawet ostrą papryką. Piję 2 l wody , zjadam owoce świeże, jabłka, pomarańcze, mandarynki, borówki, maliny. W każdym posiłu powinien znalezć się produkt białkowy i skrobiowy. Obiadam zaczynam jeść od mięsa (grilowanego) ,potem surówka, a na koniec jak czuje głód zjadam kaszę brązową. Nie smaże na tłuszczu, oliwa z oliwek tylko na zimno do surówki. I jeżdze na rowerze plus ćwiczę . Powodzenia.