Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obiad dla gości po weselu

Polecane posty

Gość gość

Nie długo wychodzę za mąż, przyjęcie weselne będzie w lokalu (jednodniowe), nocleg dla gości jest zarezerwowany w domu wczasowym. Chciałabym zorganizować dla gości jakiś obiad, i zastanawiam się nad czymś praktycznym. Prawdopodobnie będę musiała zamówić jakieś danie z kateringu bo nie będzie miał kto gotować. Zastanawiam się np nad żurkiem z kiełbasą i jajkiem, czy zrobić typowo rosół i drugie danie ze schabowym??

Gość gość
kiełbasę i jajka to Twój mąż ma w majtach

Gość gość
po chu/j wy robicie te wesela :O

Gość gość
:)a co zrobisz jak ludzie nie jedza miesa do tego takie danie w ogole beznadziejne i malo oryginalne 999 www.youtube.com/watch?v=IDWSBRwgnMc

Gość gość
no to właśnie po to zapytałam, ja mało oryginalna jestem więc proszę o pomoc, podpowiedź

Gość gość
autorko nie zapomnij o seksie z mężem podczas nocy poślubnej, czy to będzie Wasz pierwszy raz czy jego siusiak już się spotkał z Twoją pipką?

Gość gość
:)poszukaj przepisow na necie na pewno to fajnie wyjdzie 999 www.youtube.com/watch?v=IDWSBRwgnMc

A nie lepiej zorganizować firmę i zainwestować w catering. Kwestia tylko ile ludzi będzie na tym obiedzie - jeśli masz zdolności kulinarne to szalej - ja osobiście polecam (ejśli ktoś z okolic krakowa) tą firmę - dobrze robią i mają ciekawe menu - http://krakowskiemetro.pl/category/catering/

Gość gość
dokladnie, u mnie tez był catering na spotkanie tego typu, bez problemu mozna zamówić, to co masz ochotę, menu mają całkiem niezłe (przynajmniej tam, gdzie ja zamawiałam - http://slimak.com.pl ) i wszystko cieplutkie dowieźli na czas.

Gość gość
ja bym zamówiła sushi. To zawsze jakaś odmiana i gościom na pewno zasmakuje. Nie zapłacisz dużo w www.kanpai.com.pl/ , a danie będzie na pewno smaczne.

Gość gość
Też robiłam taki obiad dla gości i po prostu zamówiłam kilka dań do wyboru z cateringu www.lasuch.waw.pl z Białołęki. Wszystko było smaczne i ładnie podane, nie zapłaciłam dużo za całe zamówienie