Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LilouLover

Pufy Mind Designed znacie?

Polecane posty

Gość MichałCyko667
Kupiłem dla swojego klienta (jestem architektem); polecam, dobre wykonanie, ładny materiał; na pewno zamówię jeszcze nie raz. Doceniam to, że można zrobić pufe na wymiar; to ułatwia prace.

Gość gość
znam i mam i niedlugo bede miec nastepna idealnie pasuje do salonu jako stolik kawowy i do sypialni przy lozku wlasnie taka dluga pufe do sypialni chce zeby mozna bylo sobie przysiac porozmawiac wypic kawe i nie siedziec na lozku polecam super wyglada na zywo

Gość gość
mam i polecam

Gość Gwiazdka223
Polecam odwiedzenie tej strony – www.pufferball.pl . Oferowane przez nich fotele nie dość, że są wygodne to jeszcze bardzo solidnie wykonane. Na pewno posłużą Ci przez długi czas. W razie jakichkolwiek zabrudzeń, wystarczy zdjąć pokrowiec i go wyprać . Ja nie zamieniłabym tych foteli na żadne inne.

Gość Arkaiusz1234474325686845r6
Pufa się rozwaliła po 1 miesiącu użytkowania. Słaba jakość materiału. Drugi raz bym już nie kupił.

Gość Daisy Domergue
Jeśli mówimy o wydawaniu tysiąca złotych na pufę, to mam jedna godną polecenia - z wysokiej półki, polski producent i super jakość. Nie zawiodłam się, a to extra designerski fotel: http://pufy.pl/premium/330-keiko-premium.html Oczywiście można wybrać tańszy model, ale ten jest wart swojej ceny!

Gość gość
Ciekawe pufy i taborety ma Wooden Design na http://woodenadesign.pl/pufy,_taborety-105116-8.html. Najchętniej to bym ich pół oferty wykupiła ale niestety nie jestem milionerką :P Dzieciom zamówiłam niedawno te mebelki z litego drewna w skandynawskim designie co tam widać pod linkiem. Świetny projekt, meble bezpieczne nic nie pęka nic się nie niszczy a wiadomo że dzieci to potrafią mocno przetestować wytrzymałość ;)

Gość aaaa

Chwalę sobie już od dawna markę Woodenadesign. Kupowałem u nich komodę, szafę, lustro, a ostatnio też wyłowiłem świetne siedzisko do przedpokoju Bergen 3 (widać je tutaj – woodenadesign.pl/pufy,_taborety-105116-8.html). Są w stanie dostosowywac meble pod oczekiwania klienta i tak było właśnie w tym przypadku, troszeczkę zmienili mi kolor i rozmiar – teraz jest perfekt!