Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przez chorą tarczycę nic mi sie nie chce

Polecane posty

Gość gość

Mam 17 lat , i chora tarczyce , ale lekarz nie przepisywał mi leków , bo stwierdził że nie ma teraz takiej potrzeby , i to mogłoby tylko pogorszyć sprawę Odkąd wróciłam z wakacji do swojego miasta , prawie nie wychodze z domu , nic mi się nie chce , chociaz prawie nic nie robię Czuje się wiecznie zmęczona , wydaje mi się jakby mój mózg pracował wolniej , zaczynam np. powtarzać sobie coś do matury , i po 10 minutach juz mi sie nie chce , i nie potrafię się na tym skupić ani zapamiętać czegoś Często się wściekam albo płacze , myślałam nawet że mam depresję , często nachodzą mnie myśli na temat samobójstw Poprosiłam moja mamę żeby zapisała mnie do innego lekarza , ktory przepisze mi leki na tarczyce , ale się nie zgodziła , powiedziala ze wizytę mam pod koniec pazdziernika , ale ja się boje że to wszytsko odbije się na szkole

Gość gość
Nawet teraz się poryczałam , bo mam już tego dość , nie chce się tak czuć , nie potrafię nic z tym zrobić , jeszcze w czerwcu jezdziłam na rowerze , ćwiczyłam w domu z Mel B , a teraz po przyjezdzie czuje się jak wypompowana , uszło ze mnie życie , mam tyle planów na przyszłość ale w tym momencie czuje się potwornie zmęczona Znowu próbowałam pogadać z mama , to stwierdziła że zawracam jej głowę głupotami , i mam czekać na wizytę do pazdziernika i nie wymyślać sobie ciągle czegoś

Gość gość
to powieś się na hak

Gość gość
Zrób sobie mastrubacje pryśnicem.

Gość gość
Sama nie możesz przesunąć wizyty?

Gość gość
No niestety ten kto nie choruje na tarczyce nie ma pojęcia jak to jest Jak do końca wakacji będziesz sie tak czuła , to może uda sie wizyte przełożyć na wczęsniejszy termin albo do innego lekarza Staraj się kłaść wcześniej spać , jeść dużo owoców i pić dużo wody , bo to pomaga , banany np. dodają energii Zmuszaj się do wysiłku - spacer , cokolwiek Relaksuj się - kąpiele z pianą , relaks na leżaku z dobra książką , dobry film , muzyka , ulubione czasopismo Zrób sobie teraz mocną kawę i coś porób w domu np. posprzątaj w szafie , albo poćwicz tak jak pisałas ze kiedys cwiczylas

Gość gość
idź prywatnie do endokrynologa