Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwuskaaa

NERVOMIX LEK NA NERWY PROSZE O RADY KTO STOSOWAL???

Polecane posty

Gość nerwuskaaa

Witam mam pytanie do ludzi ktorzy brali lek Nervomix jak on dziala? czy juz pierwsza tabletka uspokaja ? jak sie po nich czlowiek czuje??? ogolnie jestem strasznym nerwusem co strasznie odbija sie na mojej rodzinie chcialabym kupic cos co pomorze mi opanowac te nerwy :( nie chce sie na nich zloscic itp ale doslownie wszystko wyprowadza mnie z równowagi :(:(:(

Gość gość
Nervomix za słaby,nie działa.Dla mnie jest lepszym i skutecznym VALUSED.

Gość nerwuskaaa
??????????????

Gość nerwuskaaa
a jak on dziala ? czy po nim chce sie spac itp ? czy po prostu ma sie dobry humor ? nigdy nie bralam tabletek na uspokojenie jedyne co to pilam melisa lub rumianek ale to tez slabo uspokaja ;/

Gość gość
A może by tak do Neurologa?bo jesteś niebezpieczna:)

Gość gość
nerwuskaaa dziś Nie żartuj,te tabletki uspakajają ale nie rozśmieszają.Na dobry humor to może by 50g coś mocniejszego.

Gość nerwuskaaa
chodzilo mi raczej o dobre samopoczucie hmm ale to chyba to samo co dobry humor albo tylko ja tak mysle ;) wiec co ma sie po nich dobre samopoczucie czy tylko usypiaja ?heh

Gość gość
Wyciszają,uspakajają,brane na noc powodują dobry se, Włacz wujka "google" i szukaj odpowiedzi

Gość gość
nie na kazdego dziala- na mnie w zupelnosci nie dziala :-O waleriana juz jest lepsza ale przy wiekszym nerwie odpada :-O przy wiekszym nerwie to lepsze hydro albo klonazepam :D ale to na recepte

Gość gość
a na dobre samopoczucie to polecam kielich wyciagu z dziurawca polaczonego z woda plus banan = idealnie dobry nastroj . zamiast dziurawca dobry jest tez happy tonic ale drogi. z roslin to chyba najmocniejsze specyfiki na dobry humor

Gość gość
Dlaczego nikt jeszcze nie zaproponował piwa? :classic_cool:

Ja biorę nervomix forte. Jest silniejszy niż control. Plus, że bez recepty, bo jak prosił lekarza o cos na nerwy to co psychologa mnie posłał tak jak bym szurnieta była:)

Gość gość
Ziołowe to sobie wsadż do du...y

Apelowałabym o kulturę w rozmowie na forum. Ja tylko polecam coś co mi pomogło. Ziołowe preparaty są bezpieczniejsze niż leki chemiczne. Spróbuj a potem oceń.

Gość gość
osobiscie polecam Kalms nie otumania mozna brac w dzien, po nervomixie i valusecie strasznie mi sie odbijalo i raczej bylam senna

Gość ulaulaula
mnie nervomix zawsze pomaga, uspokaja przed snem, a niestety często nie można sobie poradzić ze stresem w ciągu nia :(

Gość gość
Jak z tą wersją fortę, nie zamula? Czy ktoś z Was brał?

Gość gracylka
szukałam info o tym leku i wyskoczył mi ten wątek, ja własnie zaczęłam brać tą wersję na sen, mam nadzieje ze dzisiaj łątwiej mi ię zaśnie, koleżanka mi t tabletki polecała, ze super na sen i nie otumaniają, rano nie ma problemu ze wstawaniem

Gość gość
Miałem bardzo podobnie, znajomy ze studiów polecił mi właśnie nervomix. Działa kojąco, uspokajająco, łagodzi nerwy. Szczególnie mi się przydał w stresujących sytuacjach. Jeżeli masz problem z opanowaniem nerwów to spróbuj wziąć te ziołowe tabletki, ja dodatkowo biegam przed pójściem spać, pomaga mi :)