Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samobójstwo

Polecane posty

Gość gość
dziękuję za zainteresowanie. nie wiem tez co chce robic w zyciu, w każdej pracy dotychczas bylo mi zle, tak naprawde to nie wiem czy jest sens sie leczyć bo co to za zycie... nie ma sensu ani celu, nie ma szczęścia, nie mam po co ani dla kogo zyc.

Gość gość
kulwa !dobam się ;D

Gość gość
moja druga połowa tez nie jest optymistą, ma doły i górę kompleksów, czasem mowi ze nie chce zyc. bardzo sie stara ale mamy inne poglądy, inne charaktery i ciagle sie kłócimy o wszystko bo na wszystko mamy inne spojrzenie...

Gość gość
Nie masz dla kogo żyć przecież masz rodzine, chłopaka, jesteś mloda

Gość gość
wrzuć swoją fote zobaczymy o co chodzi.

Gość gość
ja chodze na terapię i nadal mam nawracające mysli samobójcze. ale ty próbuj może tobie pomoże kto wie.

Gość gość
módl się do Matki Boskiej , szatan szuka takich ludzi żeby im założyć pętlę na szyję . Polecam szczególnie Koronkę do Miłosierdzia Pańskiego

Gość gość
Od dawna sie nie modlę, ale spróbuje przekonać sie do Koronki. dziękuję za rade.

Gość m ądralIa
jest taki telefon zaufania Anonimowy przyjaciel, całodobowy. Możesz doładować sobie playa, 100min za 10zł i na miesiąc starczy. W Polsce bez pracy tak się człowiek czuje. Jakbyś miała gdzie wyjść, zarabiała pieniądze to byś się inaczej czuła (przy założeniu, że w tej pracy byłabyś po ludzku traktowana)...musisz przetrwać. ZAcisnąć zęby i przetrwać. No i uważaj z lekami, bo jednak leki od psychiatry to nie żarty.

Gość gość
Musisz próbować małymi kroczkami nie poddawać się nastrojowi , który cię ogarnia , najlepiej jest odwracać myśli i nie skupiać się ciągle nad sobą . Trzeba ciągle coś robić , oglądnąć komedią , poczytać , popracować w ogródku - szczególnie praca na powietrzu daje dużo satysfakcji . Wiem że to nie jest takie proste ale tylko od ciebie zależy czy będziesz z tym walczyć , nie mówię tu o jakiś drastycznych zmianach ale trzeba poszukać wokół siebie a coś się znajdzie . Diabeł szuka takich ludzi co są ciągle smutni i nie radzą sobie , a największym jego sukcesem jest to że ludzie uwierzyli że go nie ma . Zyczę powodzenia

Gość gość
Dziękuję Ci :-)