Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile pieniędzy miesięcznie potrzeba samotnej kobiecie, żeby żyć godnie w Londynie

Polecane posty

Gość gość

Tak mniej więcej

Gość gość
Myślę że z 600 funtów - starczy na wynajęcie pokoju z kimś na spółkę, jedzenie itp.

Gość gość
stawiam ze 1500-1700

Gość gość
To trzeba być chyba luksusowa prostytutka, żeby w Londynie samej godnie żyć Innej opcji nie ma ! I nie mówcie, ze jest inaczej, boi to kłamstwa

Gość gość
Co dla ciebie znaczy godnie bo patrzac na mnie niektorzy mowia ze luksusowo a ja zyje normalnie w malym mieszkaniu sama choc czasem sie zastanawiam po co przeplacam jak moglabym za polowe tego isc na pokoj I przynajmniej mialabym jakies towarzystwo nie mam samochodu bo mi niepotrzebny na wakacje wyjezdzam 2/3razy w roku mam troche oszczednosci na czarna godzine zarabiam ok 2 tys m-cznie nie lubie zakupow wiec chodze gdy cos potrzebuje do fryzjera 3x w roku (wydatek 210f)jak mam potrzebe sama tez umiem farbe nalozyc, woskowanie+pedicure co 4 tyg(40f) 2x roku jakies oczyszczanie lub inny zabieg, silownia 24f m-c

Gość gość
ale zależy co rozumiesz pod pojęciem "godnie". Dla jednego to będzie czysty pokój w domu z obcymi ludźmi i ubrania z primarka a dla drugiego samodzielne mieszkanie w przyzwoitej dzielnicy. Moim zdaniem by godnie żyć to minimum 3.000 funtów, bo wynajęcie mieszkania z rachunkami to minium 1.500

Gość gość
Godne zycie to nie jest zycie w pokoju