Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smerfetka90

Zakończenie watku

Polecane posty

Przykro mi to stwierdzić ale ze względu na głupie wpisy anonimych gości zdecydowałam się na zrezygnowanie z posta :)

Ktoś poważnie piszę na jakiś temat ale oczywiście znajdą się "ludzie" którzy nie rozumieją powagi tematu:)

Gość gość
Myślę że o tym powinnaś porozmawiac z lekarzem bo organizm każdej kobiety jest inny i nie tak samo metabolizuje leki u jednej szybciej u drugiej wolniej ...także idź do ginekologa i zapytaj. A co do starań o dziecko to u mnie w sumie nie było staran, doszliśmy do wniosku z mężem że jak będzie to będzie, jak nie to nie i nie mysleliśmy o tym zbytnio. Świadomie przestaliśmy się zabezpieczać w sumie to staralismy się 2 lata, nie powiem że nie mialam momentów że nie myslałam że może albo ze mną albo z mężem jest coś nie tak i może warto isc sie przebadać i tu nagle trach okazuje się że jest ciąża teraz 8 tydzień

U mnie torbiele na janikach, decyzja zapadla i juz w pierwszym cyklu nam sie udalo... Mysle ze wazne zeby poznac swoj organizm, ale przede wszystkim, zeby sie wyleczyc.

Gość gość
znowu ty smerfeto !! co ty jeszcze wymyślisz

Gość gość
Kogo to obchodzi/ Wiecznie o tym samym! Hej ty!!!! Książkę piszesz?!

po pierwsze zlozylam watek pierwszy raz wiec pomylilas mnie z kims innym! po drugie jak sie komus watek nie podoba to po jaka cholere wchodzisz? masz o tym pojecie ? jak tylko stac Cie zeby za ekranikiem kogos obrazac bo Cie nie widac?! ile masz lat 12, 13 , 14 ?skoro piszesz kogo to obchodzi więc rozumiem, że Ciebie nie to po co się udzielasz i wchodzisz? brak słow... założyłam ten wątek dla poważnych dziewczyn więc nie wiem co tu robisz;)

ja sie strama 10 cykli zaszlam w 10 nawet nie wiek kiedy dokladnie byla owulacja byl wyjaz za granice odpoczynek zrobil sie torbiel na jajniku wiec myslalma tylko o nim a tu juz bylam w ciazy