Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koszulki wyborcze koszulki polityczne

Polecane posty

Gość gość

Poszukuję firmy która pomoże w zaprojektowaniu i wykonaniu koszulek wyborczych , ilości zarówno pojedyncze jak i większe ilości. Ważne aby był ekspresowe wykonanie, tanio no i solidnie. Poproszę tylko o namiary na sprawdzone firmy Pozdrawiam serdecznie,

Gość Viena1882
Jeśli chodzi o tego typy zamówienia to są firmy które zarówno wykonają jeden jak i większą ilosć koszulek na wybory czy ogólnie reklamowych, polecam Printix.pl albo Projektanta Nadruków na Nowym Świecie w Warszawie bo zamówienia wykonują już od jednej sztuki no i wysyłają na cały kraj , w innych miastach niestety nie mam doświadczenia ... Viena,

Gość gość
A możesz dać jakieś namiary na tą pracownię na Nowym Świecie? mają własnego grafika ? bo potrzebujemy w tym tygodniu wykonać na szybko kilkanaście nadruków na naszych koszulkach i ważne aby było szybko no i gdzieś w Centrum Warszawy

Gość gość
Widzę, że zbyt wiele osób Ci nie pomogło... Niestety nie jestem z Warszawy i agencja, z którą współpracuje również się tam nie znajduje - jest w Mińsku Mazowieckim, ale bez problemu wysyłają zamówienia (tak jest w moim przypadku). Oto ich strona internetowa: www.vizionstudio.pl Możesz się skontaktować się z nimi bezpośrednio przez e-mail: biuro@vizionstudio.pl lub telefonicznie: 664 924 592. Koszulek u nich nie zamawiałem w dużych ilościach - tylko kilka na akcję promocyjną firmy. Zamawiałem gadżety reklamowe takie jak długopisy, breloki, kubki. Jeśli masz jakieś pytania - pytaj. Z chęcią odpowiem. Pozdrawiam !!!!

Gość gość
dzięki za namiary, napisałam o wycenę zarówno do firmy z Mińska jak i do Projektanta Nadruków z Warszawy, sprawdzę jakie ceny oferują i dam znać która oferta korzystniejsza, Pozdrawiam

Gość CorsaViscion 21
koszulki wykonane w firmie Projektant Nadruków na Nowym Świecie 60 , firmę polecam bo realizacja szybka i jakość bardzo dobra, http://projektant-nadrukow.pl ewentualnie szybciej można wszystko przez tel ustalić 517 365 232

Gość aleksanderka
jeśli temat Cię jeszcze interesuje to moze sprawdz w Sklepie Reklamowym, mają swoich grafików i robia nadruki na odziezy. ja w prawdzie bylam w ich punkcie w Poznaniu, ale chyba w Warszawie tez jest

Gość gość
Czy w Projektancie Nadruków na Nowym Świecie można także zrobić nadruki na przyniesionych bluzach ? Sprawa pilna!

Gość gość
Tak zgadza się, nadruki na bluzach jak i bluzkach własnych przyniesionych przez klientów jest możliwy .

Gość romand
może nie koszulki tylko badziej odziez roboczą zamawiałem w tym sklepie reklamowym, takie kamizelki z nadrukiem i byly ok

Gość gość
Mam pytanko do klientów Projektanta Nadruków czy w niedziele także maja otwarta pracownię na Nowy Świat 60 ? sprawa pilna...