Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie i jak spędzacie czas wolny od pracy?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie, co robicie jak nie jesteście w pracy? ;p

Gość gość
przed kompem filmy

Gość gość
jestem zarobionym czlowiekiem, pracuje na dwa etaty i wychowuje trojke dzieci ale jak znajde chwile wolnego to jedziemy na działkę

Gość gość
Zależy ile mam tego czasu bo jeśli więcej to lubię nieraz gdzieś wyskoczyć na weekend, a jeśli mniej to zostaję w Szczecinie i też jest super :) Przeprowadziliśmy się w zeszłym roku na Małe Błonia i mamy malutki, ale własny ogródek, mogłabym tam siedzieć godzinami z dobrą książką i kawą. Ale spędzamy też aktywnie czas i naprawdę sporo jeździmy na rowerach, to takie nasze małe hobby, poza tym kino od czasu do czasu, basen, spotkania z przyjaciółmi.

Gość gość
ja w czasie wolnym najczęściej dzielę czas między obowiązki domowe a dzieci - jak już ogarnę prace domowe to wychodzimy na rowery, spacer, do kina, jak mamy więcej czasu to na działkę... czasami spotykam się z przyjaciółką albo siostrą, jadę do mamy na kawę, wychodzę na koncert z mężem itp.

Gość gość
zazdroszczę, sporo bym oddała za kawałek swojego ogródka ale w moim blokowisku mogę tylko pomarzyć o takich luksusach. ja jak mam czas to uwielbiam chodzić na grzyby

Gość gość
na ścieżce rowerowej :D wcześniej biegałam, ale odkąd wzięłam na raty http://www.cyklotur.com/rowery/miejskie-city/p,rower-symfonia-2014-26-kremowo-bialy-18-romet,261634.html to codziennie do godzinki jeżdżę poza miasto :) relaks po pracy jak znalazł ;D

Gość gość
Ostentacyjnie wale gruche