Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sliwka w kompocie

zbyt duzy zarodek do wieku ciazowego

Polecane posty

Gość sliwka w kompocie

Wczoraj udalam sie do ginekologa. Po badaniu dopochwowym,dowiedzialam sie ze plod ma 7 tygodni, wg jego wielkosci, (o ile dobrze z tego wszystkiego pamietam -10mm). Z moich obliczen wynika, iz plod/dziecko miec powinno 5 tyg z groszami. Nie uprawialam sexu od kwietnia do lipcja (konkretnie do 4 lipca-przypuszczalne poczecie). i tak od tego 4 lipca do 16 kochalam sie z mezem(stosunek przerywany) , pozniej znow wyjechal. Ostatniokres mialam 11-12 czerwca. Zaszlam w ciaze tydzien przed okresem, w dni nieplodne, badalam sluz, nie doszlo do wytrysku we mnie, w trakcie napiecia przed miesiaczkowego. Jestem bardzo zaniepokojona, tym siodmym tygodniem, przeciez jest to niemozliwe. Nie moglam przeciez zajsc w ciaze 7tygodnitemu, powtoze raz jeszcze w tym czasie nie uprawialam sexu. Dodam jeszcze, ze na usg slyszalam tetno, a widzialam jedynie plame. Zadnych zarysow zarodka, kregoslupa, konczyn, ruchow, jak na ten 7 tydzien cos wiecej powinno byc widoczne zwlaszcza przy badaniu dopochwowym, gdyz jest dokladniejsze. Wiem z doswiadczenia, jestem juz mamusia. Nic z tego nie rozumiem... :(

Gość gość
Zasniad groniasty.