Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Panteraa

bol brzucha i ciagłe odczucia okresu

Polecane posty

Witam. Spoznia mi sie miesiaczka juz 8 dzien co moze byc przyczyna ? Nie jestem w ciazy, bo robilam dwa testy ciazowe i oba wyszly negatywne. Od ponad tygodnia bola mnie jajniki ogolnie podbrzusze lapie mnie bol zazwyczaj miewalam tak podczas miesiaczki. Zawsze pare dni przed lekkie bole brzuvha + piersi, a jak juz okres to okropnie zawsze boli mnie brzuch.Ciagle mam wrazenie ze juz ona nadeszla, czuje to i latam do lazienki a tu dalej nic. Jak myslicie co to moze byc ?

Gość gość
Nie wiem ale tez tak ostatnio mam, moze jakas nadzerka

Mozliwe zeby testy sie mylili ? Jeden robilam strumieniowy po 22 dniach stosunku o godz. 13 a drugi plytkowy po 16 dniach od stosunku o godz. 17 i jeden dzien po spodziewanej miesiaczce. Wszystko bylo z zabezpieczeniem, a zreszta wytrysk byl i tsk poza pochwa. Nie wiem co myslec juz.. a moze jakid zayor i zatrzymala sie krew ? Strasznie sue boje..

Fakt faktem ostatni okres tez spoznil mi sie 8 dni, ale dzis juz minal 8 dzien czyli 40 dzien cyklu..

Mi się spóźniał okres 10 dni, ale ja to miałam podstawę do niepokoju, gdyż odbyłam stosunek przerywany w dni płodne. Myślę że to może przez te upały.

Gość gość
Radze udac sie do gino. Ja mam teraz podobnie jak Ty z tym ze nie odczuwalam żadnych dolegliwości a jedynie bol piersi (tak jak przed okresem). Po kontrolnej wizycie u gino okazalo sie ze mam cyste na jajniku. Stad spozniajacy sie okres. Doatalam tabletki. We wrześniu kontrola i dalsze leczenie. Idz do lekarza.