Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kogoś w Londynie stac w ogole na samodzielny wynajem

Polecane posty

Gość gość

Mieszkania, nie pokoju?

Gość gość
pytanie. Mase ludzi stac. My wynajmujemy 2 bed w 4 strefie za 900 plus rachunki. Spokojna okolica nie zadne polaczkowo na szczescie :D

Gość gość
No napewno nie zadne polaczkowo, bo zaden normalny Polak nie chcialby tam mieszkac zapewne. Za to masz pakistanowo, murzynowo, ciapatowo wiec sie ciesz. A cena 900 za 2 bedroom sama mowi za siebie, jakie to ty tam masz standardy.

Gość gość
No wlasnie ja tez szukam mieszkania najlepiej 2-3 bedroom. Jaa na razie nawet w strefie 5 w Londynie ceny oscyluja ok 1100 wzwyz. Bardzo jestem ciekawa mozna wynajac za 900? Bede wdzieczna za informacje.

Gość gość
Nie mieszkam w Londynie, ale przyjaciel mojego chłopaka był tam w 2013 roku,przez pół roku wynajmował pokój w mieszkaniu, w sumie było ich tam 4 ludzi/3 bedroom flat . on za pokój dla siebie samego wymiary ok. 2x3 m czyli bardzo mały, płacil miesięcznie ok 650 funtów (w tym był już council tax i internet oraz prąd i gaz). ale mimo wszystko, to duża, zwłaszcza że była tylko jedna wspołna łazienka na 4 obce osoby ... drogo.

Gość gość
O rany Londyn jest drogi, to wiem. Ja mieszkam w Edynburgu. Mam 15 minut z buta do centrum (czyli Princes street), autobusem chwila. mieszkam w fajnej okolicy, stosunkowo nowe osiedle (ok 10 letnie budynki), zielono, cicho. wynajmuję mieszkanie z mężem, 46 m kw., czynsz wynosi 715 funtów. council tax 135. prąd i gaz średnio 70-80 na miesiąc (razem).

Gość gość
No to zapraszam niedowiarkow. Nie mam zadnego ciapatowa czy pakistanowa. Spokojna dzielnica, gdzie mieszkaja rodziny z dziecmi. Zazdrosnikom z usmiechem pokaze srodkowy palec :D

Gość gość
gosciu z 17:42 mieszkamy tu od 3 lat, najpierw bylo 850, teraz placimy 900. Nie mamy metra blisko, co tez wplywa na cene mieszkan w okolicy. Tak jak napisalam spokojna okolica, niedaleko szkola, park. Fakt, Londyn jest drogi ale juz nie przesadzajmy, ze trzeba placic krocie.

Gość gość
wszystkie wypowiadajace sie tu kobiety wynajmuja z facetem i tylko dlatego je na to stac. Malo ktora Polka zarabia tyle w uk, aby bez problemu wynajac 1 bedroom flat.

Gość gość
Ja wynajmuje mieszkanie dwupoziomowe, sama w UK. Da się, tylko trzeba zarabiać.

Gość gość
Oczywiście, ze w Londynie mieszkania kosztują krocie 1 bedroom "chodzą" teraz po 1000 f mc bez rachunków, 2 bedroom 1200-1400 f , 3 bedroom 1500-1600 f mc ] plus wszystkie rachunki, to mało ? I ja nie mowie tu o super dzielnicach i mieszkaniu blisko metra...

Gość gość
Bzdura. Najwiecej jak zwykle sie wypowiadaja ci co gowno wiedza.

Gość gość
Sama jesteś bzdura, wystarczy na głupią zoople wejść i np w 3-4 strefie 1 bedroom są po 1000-1100 mc plus rachunki Taniej dziś się nie da znaleźć w stolicy