Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradna21

bezradni z rakiem płuc

Polecane posty

Gość bezradna21

Witam wszystkich chętnych pomoc mi i mojej rodzinie w trudnych chwilach. U mojej babci wykryto raka płuc. Wiemy, że jest on sporych rozmiarów lecz dokładnych informacji nie mamy. Na wizytę u onkologa trzeba czekać 2 tygodnie i prawdopodobnie on dopiero zleci biopsję. Prosiłabym Was moi drodzy jeśli macie jakiś kontakt do dobrego onkologa (prywatnego) w Gliwicach o pomoc. Mam jeszcze pytanie.Czy ktoś z Waszych bliskich był może leczony metodą terapii celowej? Jeśli tak to gdzie można zrobić odpowiednie badania kwalifikujące do tej metody (chodzi o cały kraj)? I jaki jest koszt tego badania. Serdecznie dziękuję za każdą pomoc

Gość gość
Ale co tu onkolog pomoze,medycyna nie potrafi leczyc raka

Gość gość
a znachor Adam z Podkarpacia?!!

Gość gość
niektórzy to mają wyczucie...

Gość Bezradna21
a moze jednak ktoś pomoże?

Gość gość
Niestety jestem z Warszawy i nie mam pojęcia o lekarzach z Gliwic. Na szczęście jest wiele stron internetowych pozwalających wyszukać lekarza i poczytać komentarze, jakie piszą o nim pacjenci. W ten sposób znalazłam wieku dobrych specjalistów, u których się leczę :) Powodzenia!

Gość gość
Jeśli chodzi o terapię celowaną (nie celową, jak napisano) to chętnie odpowiem na pytania. Przechodziliśmy przez ten sposób leczenia.

Gość gość
Dr. Telka przyjmuje prywatnie w Opolu ale kieruje do Gliwic,bo tam pracuje,świetna lekarka!

Gość sygg
wejdź na forum dum spiro spero . To miejsce, gdzie dowiesz się dużo i uzyskasz wsparcie.

Gość gość
Jakie wsparcie???finansowe????

Gość bezradna21
Przepraszam jeśli się pomyliłam, temat raka jest dla mnie nowością.. Co do terapii celowanej mam pytanie czy każda osoba mająca raka zostaje odpowiednio zbadana czy się do tej terapii kwalifikuje czy trzeba o to walczyć? Boję się po prostu tego, że lekarze z racji na podeszły wiek babci nie poinformują jej o jakiś innowacyjnych metodach leczenia. Druga sprawa to taka gdzie można wykonać prywatnie badania kwalifikujące do tej terapii i z jakimi to wiąże się kosztami?

Gość gość
To bajer jaka tam celowana terapia nastepny wymysł medycyny orodoksyjnej na wyłudzenie kasy

Gość bezradna21
Może i tak ale mimo wszystko wolałabym wydać cały majątek i wiedzieć, że zrobiłam wszystko co się dało...

Rak płuc jest wynikiem programu, który babcia ma do przepracowania z tego lub poprzednich wcieleń. Dużo by o tym pisać i tłumaczyć. Jeśli jesteś zainteresowana proszę napisz na przygodazduchowoscia@wp.pl, a postaram Ci się wytłumaczyć o co chodzi.

Gość gość
Przygodaa zgłoś sie do psychiatry!