Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasicaaaaa

Pominiecie minipigulki! Co teraz?

Polecane posty

Gość Kasicaaaaa

Hej! Biorę pierwsze opakowanie minipigułek Symonette wczoraj o 20 powinnam wziac pierwsza tabletke, a tabletki dostane dopiero dzisiaj koło 20 więc opóznienie prawie 24 godziny. Do tego wczoraj współżylam bez dodatkowego zabezpieczenia. Nigdzie nie moge znalezc ulotki :( a chce wiedziec czy moge wziac kolejna tabletke z takim opoznieniem czy moze jest mozliwosc ciazy i tylko zaszkodze plodowi ! Prosze o odpowiedz ! Nie mam jak w tym momencie skontaktowac sie z ginekologiem .

Gość gość
Pierwsze trzeba było pierwsze dowiedzieć się jak działają mini pigułki,a dopiero pózniej się bzykać.Tak nie byłaś zabezpieczona ,a otworzyłaś cipkę i teraz może być ciążą.Dlaczego nie popytałaś mamy jak należy się zabezpieczyć.

Gość Kasicaaaaa
Super :) uwielbiam takie odpowiedzi :) Byłam pewna, że tabletki dojdą do apteki na czas, jednak nie doszły, nie była to moja wina. Wiem jak działają minipigułki, jednak po to jest forum aby osoby doswiadczone w podobny sposob mogly wyrazac swoja opinie na dany temat, a nie krytykowac, mowic o "otwieraniu ci*ki", rozmowie z mama itp. Napisalam to nie obrazajac nikogo i tego samego oczekuje :) pozdrawiam.

Gość gość
Każda kobieta jest inna tak samo organizm i róznie reaguje na sztuczne hormony.

Gość Kasicaaaaa
W takim razie jutro robię test. Miesiączki nie mam w ogóle, ale przy tych tabletkach tak moze byc. Jutro minie tydzień, tabletek nie odstawilam. Czy wynik testu bedzie wiarygodny ?