Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaaniaaniaania

Pozyczy ktos 30zł na mbank? oddam do 20.08

Polecane posty

Gość aniaaniaaniaania

??

Gość gość
Ja bym chętnie pożyczył, ale dlaczego akurat 30? Narkotyki? :classic_cool:

Gość gość
prowo, wibrator jest droższy co najmniej 50 zł kosztuje

Gość gość
Moge pozyczyc to niewielka kwota, podaj nr telefonu to zadzwonie i uzgodnimy co i jak :-)

Gość gość
Mailem sie nie dowiem czy czasem nie sciemniasz. Bo oszustom nie pozycze a potrzebujacemu tak:-) Mozesz podac, nie musisz swojego mozesz starter za 5 zl skolowac

Gość gość
Jak jej 30,- brakuje, to na starter ma mieć? :D Ogólnie, to widać że to był podszyw z tym mailem. Ale przez maila można przecież się dogadać i tam wymienić się nr telefonu, albo przez skype połączyć. Też bym nie podała na forum nr. Ale z drugiej strony widać, że autorka olała temat.

Gość gość
Jak jej brakuje tzn,ze cos ma:-P Dolozylbym te 5 zl przeciez. A Ty myslisz,ze mi sie chce mailowac i skypowac wielce sprawdzac? Na szybko przez telefon pogadam i wiem wiecej. To Jej powinno zalezec ja pomoc moge ale nie musze

Gość gość
Chce Ci się, bo tu wciąż piszesz, choć autorka olała temat :P

Gość gość
3 posty poszly poki co tylko:-P Jestem pomocny po prostu bo sam bylem biedny. Tylko,ze wiekszosc to oszusci,jeden koles tylko tak naprawde potrzebowal pomocy reszta to wyludzacze chyba. A zrezygnowala bo byla sciemniarą i nie dalaby rady przejsc mojej weryfikacji:-D

Gość gość
Aż tak trudne pytania zadajesz? :P Trzy posty niby, ale maila byś jednego napisał i dostałbyś odp z nr i mógłbyś dzwonić :P Ja jakbym chciała wyłudzić pieniądze, to próbowałabym przejść tą weryfikacje. No nawet nie mailem, to choćby skype bym sobie założyła specjalnie. Ale widać, że jej nie zależy. Ale skoro jesteś tak pomocny, to poszukuję kogoś, kto mi zakupy zrobi, bo ja cierpię na okropną chorobę -lenistwo (połączone z bezsenną nocą - efekt pogody).

Gość gość
Ale ja wlasnie nie chce dostawac maila na niego odpisywac i znow dostawac kolejnego skoro mozna od razu zadzwonic:-P Zakupow tez raczej nie lubie robic i to do tego stopnia,ze czasem wole byc glodny niz wybrac sie do sklepu wiec sory:-P :-D

Gość gość
Pytania moze nie trudne a podchwytliwe :-D

Gość gość
Ale pomagać lubisz. Nie traktuj tego jak zakupów, tylko jako pomoc! :P Zaciekawiłeś mnie tymi pytaniami... Dobra idę się ogarnąć. :(

Gość gość
Bez przesady az taka matka teresa ze mnie nie jest:-D Pozyczyc moge bo wiem jak to jest gdy brakuje a nie ma kto pomoc ale w zakupach ? To srednio,no chyba,ze moge kupowac jak leci bez zastanowienia:-D

Gość gość
Wejdziesz do sklepu z pieczywem i kupisz chleb, potem do innego z pieczywem i kupisz inny chleb, bułki i drożdżówki ot cała filozofia. Nawet Ci listę dam :D Ba, możesz sobie coś słodkiego też kupić :P Ale już się umyłam i przebrałam. Jeszcze się muszę uczesać i wyjść :D Trzym kciuki ojcze teresie

Gość gość
Dzieki super jestes:-D Sorki ale juz koncze poki co,w pracy jestem:-P Ale cos slodkiego mozesz kupic na next time, nic wielkiego wystarczy tort czekoladowy, bez wisni:-D

Gość gość
Cholera no! Że też tak późno odpowiedziałeś. :( Akurat kupiłam tort czekoladowy z wiśniami. :( I co ja teraz mam z nim zrobić? Może powyciągam te wisienki? Ładnie się pracuje, no pięknie, pięknie.

Gość gość
ludzie dlaczego ciągle pożyczacie te cholerne pieniądze?! nie rozumiecie ,że w tych czasach każdemu brakuje pieniędzy!!!

Gość aniaaniaaniaania
Dziekuje za wasza pomoc. Dostalam dzisiaj zwrot z us po korekcie ktorego spodziewalam sie pozniej:))))) a potrzebowalam do czynszu:) i ma kakies male zakupu za 15 zl na weekend. Rozgorzala dyskisja ciekaea. Zupelnie inaczej czlowiek to widzi kiedy brak na koncie damotnemu w wielkim miescie. A kiedy zwrot podatku wszedl-zycie nabralo kolorow:) dziwne to. Ale dzieki za wypowiedzi

Gość gość
to było prowo - zwroty ze skarbówki musiały przyjśc do końca lipca, a mamy sierpień

Gość gość
Przecież napisała "po korekcie", to bardzo prawdopodobne, że przyszedł w późniejszym terminie niż normalnie...