Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakopane jechać czy sobie odpuścić

Polecane posty

Gość gość

Niestety w tym roku mój partner nie dostał i nie dostanie już urlopu. Dlatego dziś w nocy mieliśmy jechać do Zakopanego na 3 dni bo długi weekend. Ale patrzę na pogody i ma być średnio. W jednych burzę, deszcz, w innych tylko lekkie opady ale słońce. W jednej 23 stopnie w innych 14. Siedzę obok pustej torby i nie wiem czy się pakowac. Partner się zniechęcił pogoda bo jedziemy z Warszawy, to jednak kawał drogi, a tu burzę całe dnie? Pojechalibyscie? Ja myślę, że skoro i tak już nigdzie nie pojedziemy to można się wybrać, może nie będzie lać a jak coś to można chociaż się odprezyc we dwoje, iść na termy do bukowiny czy białki, pójść do jakiejś knajpki, wieczorem na imprezę, może przejść się nad morskie oko. Już byliśmy w górach i główne punkty mam zaliczone np. Giewont itd. Dlatego ja bardziej traktuje to jako romantyczny weekend nawet jak ma lać. Jakieś urozmaicenie bo nigdzie nie byliśmy. Z dwojga złego lepsze Zakopane w deszcz niż np jazda nad morze w taka pogodę. rezerwacji nigdzie nie mamy więc teoretycznie możemy jechać wszędzie. Jak radzice, olac pogodę i jechać tak jak planowaliśmy czy zostać w domu? A może ktoś z Was też jedzie?

Gość gość
jedźcie, nie sciemniaj o górach bo przecież w góry nie pojdziecie tylko się będziecie cały czas bzykać

Gość gość
Dlaczego piszesz "burzę", a nie burze? Te burze, tę burzę... A swoją drogą, brzmicie jak stare ramole. Wiadomo, że ruszać gdzieś w Polskę, co ma pogoda do tego?

Gość gość
10:19 jesteś debil

Gość gość
A Ty głupia, zakompleksiona, obleśna ci pa.

Gość gość
W Zakopcu bedzie ciekawie,no narodowcy zjezdzaja sie z calej Europy,wiec jedz,bedziesz miala urozmaicenie....a facetow od groma!A tak powiem,ze takie pseudo dlugie weekendy to tylko korki,drozyzna,tlumy i dziekuje za taki wypoczynek.

Gość gość
10:22 a tobie z gęby capi jak z klopa

Gość gość
narodowcy to największe goowno

Gość gość
ja jadę nad morze i mam gdzieś prognozy pogody :D