Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kochałam się z przyjacielem

Polecane posty

Gość gość
Gość z 24 cm.Jak siadasz na kiblu to go moczysz w kloace,czy wystawiasz na zewnątrz.A może wa lisz kupę na stojaka?

Gość gość
maxraf. Dorwałeś się do ekranu na przepustce z zakładu? Zrób dobrze koledze z pryczy.Brudny męski zad też możesz wylizać.

Gość gość
Po prostu- powtórz to!

Gość gość
Potwierdza sie to ze czlowiek to jednak zwierze.... Gratuluje "przyjazni"

Gość gość
Co się wyruchałaś to twoje ;)

Gość artooro
Niektóre osoby powinny się zastanowić co piszą, a nie mając nic do powiedzenia niech zamilkną. Miałem układ z koleżanką/przyjaciółką, ona nie miała nikogo ja też. Oprócz normalnych przyjacielskich spotkań, spotykaliśmy się, gdy któreś z nas miało ochotę na sex. Jest to o tyle dobre, że nie szukasz osoby do zaliczenia, ale szukając związku, nie jesteś wyposzczony(a) i patrzysz na osobę przez inne aspekty niż łóżkowy. Teraz i ona i ja jesteśmy w związkach, a ze sobą pozostajemy w przyjacielskim kontakcie (już nie fizycznym).

Gość gość
tytuł wprowadza w błąd powinno chyba być: "dałam d**y przyjacielowi"

Gość gość
Pozwalasz sie kazdemu spuszczac do srodka bez gumy?? blee

Gość gość
Tak to jest jak głowie zamiast mózgu jest miejsce na niego,Z człowieka zrobiłaś się ......... Cierp teraz na swoje życzenie.

Gość gość
Straciłaś możliwość być człowiekiem ,na własne życzenie ! Teraz prasuj osobowością ludzka jeżeli Tobie została na miano człowieka! Powodzenia.

Gość gość
"Zawsze uważałam że przyjaźń między kobietą i mężczyzną jest nie możliwa, chyba że któreś z nich jest homo" ale wy jesteście głupie, to się normalnie w pale nie mieści że można być takim tłumokiem... Czyli według was facet który się przyjaźni z zamężną grubaską starszą od niego która mu się nie podoba, to tak naprawdę chce ją przelecieć? Gdy kobieta się przyjaźni z osobą starszą, dziadkiem, to też chce mu nadstawić? Gdy ktoś się przyjaźni z kimś z rodziny co wcale nie jest takie oczywiste, też ma kazirodcze skłonności? Aż mi was szkoda, same przyznajecie że do niczego poza wy/ru/cha/niem się nie nadajecie, że nie macie innych wartości... żenada normalnie :classic_cool:

Gość gość
Przyjaźń pomiędzy mężczyzna a kobieta jest możliwa. Do tego potrzeba megaaaa dojrzałości i szczerości. Jestem w związku , moj przyjaciel ma rodzine...nie mieliśmy "prawa" poznać sie a jednak.. Jest jedna z najcudowniejszych osób w moim życiu...podoba mi sie jako facet jednakże nie wyobrażam sobie ze mogłabym pójść z nim do łóżka...to byłby koniec przyjaźni..z reszta nie raz ten temat poruszaliśmy..ja go uwielbiam, ze wzajemnością ..ale w tym wszystkim jesteśmy mega dojrzali :) skoro poszłas do łóżka z "przyjacielem" to miedzy Wami przyjaźń prawdziwa nie istnieje...

Gość gość
A gdzie się ma spuszczać, do kibla? Ty swoich partnerów namawiasz żeby się ubrali w skafander chroniący ich przed twoimi śluzem i śliną, czy twoje wydzieliny nie są już ble, a może żyjesz w przekonaniu o wyjątkowości swojej i swoich plugawych wydzielin? :-)

Gość gość
Widać po wypowiedziach że każdy osądza wg swojej miary.

Gość gość
Jesteście wolni, nie macie nikogo, jest antykoncepcja . Nie widzę problemu. Nie rozumiem tylko jak przy antykoncepcji do tego doszło myślałam że przy tym spada libido.

Gość weteran pościelowy
Nie wolno facetowi mówić, że kobieta jest puszczalska! Ma prawo decydować z kim i kiedy - podobnie jak facet. Kropka. Podzielam pogląd, że z przyjacielem jak najbardziej, bo bezpiecznie i intymnie. Po to są również przyjaciele. Seksu nie należy demonizować. Potrzeba psychiczno-fizjologiczna jak każda inna z najczęściej bardzo przyjemnym finałem. Człowiek jest bardziej biologiczny niż wielu się wydaje. Tzw. zakochanie jest niczym innym jak psychiczną nadbudową trywialnego pociągu fizycznego - w podtekście obliczonego przez matkę naturę na prokreację... Koniec gadania! Kochajmy się:-)

Gość gość
Lepiej że kochałaś się z przyjacielem niż z wrogiem, bo niektóre kobiety sypiają z wrogami, powinnaś się cieszyć.

Gość gość
widać że dużo piliście nie martw się będzie dobrze

Gość gość
Puszczalska może być nie tylko kobieta ale mężczyzna też. puszczalski !

Gość gość
Ja jestem chyba bi sama nie wiem ale nigdy bym się nie zachochała w przyjaciółce bo to by byłod dla mnie nie saczne co innego w dziewczynie poznanej na chat lub chłopaku

Gość CRACAUER
nie ma miłości bez bólu rzekła małpa całując w dupę jeża

Gość gość
To straszne. Powiedziałaś o tym mamie"

Gość gość
jasne bierzesz tabletki ze by mieć ładną cerę hahah ;-) bierzesz po to że by się puszczać kogo ty chcesz oszukać? samą siebie?

Gość gość
Co masz zrobic zeby nie czuc sie okropnie? jak nie chcesz byc z tym facetem to mu po prostu powiedz ze nie chcesz takich akcji wiecej i normalnie dalej sie kumplujcie. szkoda by bylo tracic przyjaciela z powodu poddania sie emocjom i podnieceniu. wgl Zal mi tych osób które tu piszą ze " tabletki bierze to juz na pewno puszczalska" ... To tylko pokazuje jak faceci maja ograniczone umysly 8) wspieram!

Gość gość
No i fajnie ja lubie moich przyjaciół z którymi sypiam... Lubie sex i cieszyłabym sie z tego ze spałam z przyjacielem

Gość gość
Chyba o przyjaźni nie ma już mowy :/ możliwe że on do ciebie coś czuje, pogadajcie szczerze o wszystkim bo on może robić sobie nadzieje na coś więcej

Gość JanekNie
tu nie ma dobrego rozwiązanie jest zupełnie na odwrót niż Ty myślisz że On to traktuje . Rozmowa , ktoś będzie zraniony albo zakłopotany a unikanie siebie żałosne . Gdzieś w pośrodku jest dobre rozwiązanie ,albo tez nie ma takiego

Gość matros
Hej maxraf napisz do mnie to się dogadamy i chętnie przeczyszczę Ci komin.Zrób przed tym lewatywę ,żeby nie było niespodzianki heheh Napisz: kominiarz@wp.pl

Gość sou
a ja Ci powiem tak: pogadaj sobie z nim na spokojnie. nie odrzucaj przyjazni chocbys uslyszala cos co moze Cie zdziwi!!! skoro tak dlugo jestescie przyjaciolmi rownie dobrze moze byc z Was dobra para ( chociaz nie musi ). zastanow sie tez sama, czy jest On tylko Twoim przyjacielem, czy moze jednak cos do niego czujesz wiecej. Moze i On jest w Tobie zakochany ale nie chcial sie ujawnic, zeby Cie nie przestraszyc i stracic?! Powodzenia

Gość gość
albo miłość albo frytka