Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy cukierki kupuje Starsza?

Polecane posty

Gość gość

Witam dostałam zaproszenie na ślub od bliskiej rodziny. 2 tygodnie przed ślubem dostaliśmy-> ja i mój chłopak, inf że będziemy świadkami. z racji tego że jest już mało czasu to wstążeczki kupili młodzi, chłopak kupuje mi wiązankę ja kupuje ozdobę na samochód Pary Młodej i baloniki na samochody gości, chcemy też zrobić im niespodziankę i kupić lampiony czy to dobry pomysł? u nas jest taka tradycja że Panna Młoda wychodzi na podwórko i rzuca cukierki dla gości czy to ja te cukierki mam kupić ??? ile mamy dać im pieniędzy?

Gość gość
U nas jest tak ze swiadkowie nie kupuja nic.jak ja bralam slub to sama wszystkiego dopilnowalam.

Gość gość
A lampiony to poroniony pomysl,nikt sie nie zastanowi ze takim lampionem mozna komus biedy narobic spalac dom,stodole czy nawet las

Gość gość
Świadkowa u mnie nie była niczym obarczona. Ja też byłam kiedyś świadkową i też nie byłam narażona na dodatkowe wydatki. Rola świadkowej może się tyczyć pomocy w doborze weselu,wyborze sukni ślubnej lub butów. Krówko mówiąc doradztwo jeśli młodz nas o to poprosi.